•   Nutritional Care TH00BV27-3020 01.01.2023-31.07.2023  1 credits  (PSHTS22B) +-
    Competence objectives of study unit
    Nutritional Care 1 ECTS RAV2

    Objectives
    Students will
    • Be able to cooperate with a multidisciplinary expert network to integrate nutritional care and guidance into the nursing of internal medicine and surgical patients
    Content of study unit
    Contents

    • Nutritional care and counselling for internal medicine and surgical patients and special diets most commonly associated with these diseases

    Teacher(s) in charge

    Johanna Kurtti

    Learning material

    Valtion ravitsemusneuvottelukunta 2010 Ravitsemushoito. Suositus sairaaloihin, terveyskeskuksiin, palvelu- ja hoitokoteihin sekä kuntoutuskeskuksiin.
    Voutilainen E. Fogelholm M. & Mutanen M. 2015 Ravitsemustaito s. 169 - 202.
    Sinisalo, L. 2015. Ravitsemus hoitotyössä.

    Tarkemmin oppimateriaali ensimmäisellä tunnilla. (not translated)

    Learning methods

    Toteutetaan keskustelevana opetuksena, pienryhmätyöskentelynä sekä oppimistehtävinä.
    Keskeisinä teemoina ovat sisätauti- ja kirurgisen potilaan ravitsemustilan arviointi, ravitsemushoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. (not translated)

    Objects, timing and methods of assessment

    Arviointi hyväksytty / hylätty. Hyväksytyn suorituksen edellytyksenä on yksilö- ja ryhmätehtävien suorittaminen. Ryhmätyöhön liittyvä poissaolo korvataan osallistumalla toisen ryhmän vastaaviin tunteihin; ryhmätehtävien tekemiseen ja esittämiseen tai muulla erikseen sovittavalla tavalla. (not translated)

    Teaching language

    Finnish

    Timing

    01.01.2023 - 31.07.2023

    Enrollment date range

    02.12.2022 - 28.02.2023

    Group(s)
    • PSHTS22B
    Seats

    1 - 45

    Responsible unit

    Health and Well-being

    Teachers and responsibilities

    Johanna Kurtti (not translated)

    Degree Programme(s)

    Degree Programme in Nursing

    Campus

    Kupittaa Campus

    Assessment scale

    Hyväksytty/Hylätty

    Pedagogic approaches

    Tiimioppiminen ja ryhmätyöskentely (not translated)

    Student's schedule and workload

    Ravitsemushoito 1 op = opiskelijan työtä 27 h; josta opetustunnit 7 h ja itsenäinen työskentely 20 h (itsenäinen opiskelu, ryhmätyöskentely ja ravitsemustehtävien teko). (not translated)

    Content scheduling

    Ravitsemushoito 1 op:
    Sisätauti- ja kirurgisen potilaan ravitsemushoito ja ohjaus sekä sairauksiin liittyvät erityisruokavaliot (not translated)