Siirry suoraan sisältöön

Anatomia ja fysiologia (5 op)

Toteutuksen tunnus: 2011269-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.07.2019 - 30.09.2019

Ajoitus

04.09.2019 - 19.12.2019

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

7 - 12

Koulutus

  • Esittävän taiteen koulutus

Opettaja

  • Minna Karesluoto
  • Pirjo Pennanen

Vastuuopettaja

Pirjo Pennanen

Ryhmät

  • PTEASS19
    Teatteri-ilmaisunohjaaja/sirkus

Tavoitteet

Opiskelija osaa selittää tuki- ja liikuntaelimistön, hengitys- ja verenkiertoelimistön, keskus- ja ääreishermoston rakenteen ja toiminnan siten, että hän pystyy hyödyntämään em. tietoa ammattiopinnoissaan. Opiskelija osaa selittää ihmisen perusfysiologian, erityisesti lihas-, neuro- ja hengitysfysiologian siten, että hän pystyy käyttämään em. tietoa ammattiopinnoissaan.

Sisältö

Opintojakso rakentaa tieto- ja taitopohjaa sirkuksen turvalliselle harjoittelulle ja sirkusammattilaiseksi kouluttautumiselle.
Opiskelu sisältää luentoja, harjoituksia, harjoitustöitä ja tentin.

Oppimateriaalit

Vinkkejä ja lisätietoa Optimassa

Opetusmenetelmät

Flipped learning. Opiskelijat valmistautuvat tapaamisiin tekemällä sovituista teemoista ennakkotehtävät, jotka puretaan tapaamisissa eri keinoin; luentotyyppisesti, anatomian mallien avulla, keskustellen, rakenteita itsestä ja toisista etsien jne.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

opintojakson varsinainen tentti on viikolla 50 lukujärjestyksen mukaisesti. Uusintojen ajankohdat sovitaan tapaamisissa opintojakson aikana ja kirjataan tähän.

Sisällön jaksotus

Opintojakson toteutuksen suunnitelma löytyy Optimasta, Työtilasta Taide, Anatomia ja fysiologia. OPintojaksolle ilmoittautuneille annetaan oikeudet kyseiseen työtilaan, oman ryhmän mukaiseen toteutukseen.

Arviointiasteikko

H-5