Siirry suoraan sisältöön

Vapaasti valittavat opinnot (1 op)

Toteutuksen tunnus: 2011376-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.12.2018 - 31.12.2018

Ajoitus

01.01.2019 - 31.07.2019

Opintopistemäärä

1 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Taideakatemia

Toimipiste

Linnankadun taidekampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Esittävän taiteen koulutus, Tanssinopettaja

Opettaja

  • Heidi Alppirinne

Ryhmät

  • PTANSS18
    Tanssinopettaja syksy 18

Tavoitteet

Vapaasti valittavien opintojen tavoitteet muotoutuvat opiskelijan henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja valitun opintokokonaisuuden tavoitteiden mukaan. Vapaasti valittavat opinnot voivat sisältää esimerkiksi seuraavia opintoja:
Produktiotyö tavoitteet:
Opiskelija tuntee tanssiesityksen ääni- ja valoteknistä kalustoa ja sen käyttöä pystyäkseen toiminaan tuotantoryhmän jäsenenä tanssiesityksen toteutuksessa.
Opiskelija pystyy markkinoimaan tanssiesityksen ja huolehtimaan sen toteutukseen liittyvistä järjestelyistä.
sisältö:
Produktiotyö on läpi opintojen ulottuva kokonaisuus, jossa tutustutaan esitystoiminnan teknisiin osatekijöihin kuten traditionaalisten ja ei - traditionaalisten esitystilojen rakentamiseen, tietokoneohjattujen valaistus- ja äänilaitteistojen käyttöön ja erilaisten medioiden käyttöön esityksissä. Muita osa-alueita ovat esityksen tuottamiseen sekä yleisön käsittelyyn liittyvät menetelmät ja käytänteet.

Tanssijan työ tavoitteet:
Opiskelija hakeutuu aktiivisesti opiskelun tarjoamiin tanssijan tehtäviin ja pystyy aikatauluttamaan toimintansa tehokkaasti osana tanssinopettajan opintoja.
sisältö:
Opiskelija toimii esiintyjänä opiskelijatuotannoissa: ryhmäkoreografioissa, opinnäytetöissä, opiskelijatyönä tehtävissä tuotannoissasekä muissa tanssijantyöksi lukeutuvissa koreografisissa tuotannoissa ja hankkeissa.
Projektityötavoitteet
Opiskelija hakeutuu aktiivisesti opiskelun tarjoamiin projektityön tehtäviin ja pystyy aikatauluttamaan toimintansa tehokkaasti osana tanssinopettajan opintoja.
sisältö
Toimiminen tanssin erityisosaajana projektiryhmässä.
                                                                                                                             

Sisältö

Vapaasti valittavien opintojen sisältö muotoutuu opiskelijan henkilökohtaisen opetussuunnitelman mukaan. Opiskelija valitsee ammattikorkeakoulun tai muiden korkeakoulujen opetustarjonnasta kursseja, jotka tukevat hänen omaa ammatillista suuntautumistaan. Vapaasti valittavat opinnot voi myös suorittaa osallistumalla eri projekteihin tai ne voivat liittyä opinnäytetyöhön.

Arviointiasteikko

H-5