Siirry suoraan sisältöön

Markkinointi (5 op)

Toteutuksen tunnus: 3011141-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

04.06.2021 - 12.09.2021

Ajoitus

01.08.2021 - 25.12.2021

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Tekniikka ja liiketoiminta

Toimipiste

Kupittaan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Opettaja

  • Monica Tamminen

Ryhmät

  • MLIITAS20
    Liiketalouden monimuotokoulutus, syksy 2020

Tavoitteet

Opiskelija oppii ymmärtämään markkinoinnin käsitteen ja markkinointikeinojen merkityksen, erityisesti asiakkaan ja yrityksen välisissä suhteissa. Opiskelija sisäistää markkinointiajattelun vaiheet sekä nykyaikaisen markkinointiajattelun erityispiirteet.Opiskelija muodostaa valmiuksia arvioida eri markkinoinnin kilpailukeinojen ja suhdemarkkinoinnin soveltuvuutta erilaisissa markkinointitilanteissa ostokäyttämisen teorian huomioiden.

Sisältö

Asiakaslähtöisyys markkinoinnissa Yrityksen ulkoinen toimintaympäristö Ostokäyttäytymiseen vaikuttavat tekijät Kohderyhmäajattelu Markkinoinnin kilpailukeinot Kampanjan suunnittelun vaiheet

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Kurssia ei suoriteta tenttimällä, eikä arvosanaa siksi voi korottaa.
Turun ammattikorkeakoulun tutkintosääntö:

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Toiminnasta syntynyt evidenssi (tehtävät ja niistä koostettu portfolio), joissa näkyy vaadittava osaamisen kehittyminen.

Muista, että arvosanan muodostumiseen vaikuttaa erityisesti tekemisen ja oppimisen laatu. Ei pelkästään tuotosten pituus tai määrä.

Hylätty (0)

Opiskelija ei ole osallistunut aktiivisesti läsnäolotunneille ja ryhmän työskentelyyn. Opiskelijalla vakavia puutteita tietämyksessä, tekemisessä ja tuotoksissa. Esimerkiksi omaehtoinen tiedonhaku puuttuu tai vaadittua kirjallisuutta ei ole luettu tai vaadittuja työkaluja ja teorioita ei ole hyödynnetty tehtävissä tai osallistumattomuus vaadittuihin esityksiin tai tehtäviä puuttuu kokonaan tai ne on palautettu myöhässä. Minkäänlainen COPYPASTAUS ei ole sallittua ja aiheuttaa kurssin hylkäämisen sekä mahdollisesti muitakin seuraamuksia.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Tehtävät on palautettu aikataulussa, mutta ne ovat hyvin suppeita ja puutteellisia. Tai esityksissä on suuria puutteita.
Opiskelija käyttää keskeisiä liiketaloudellisia käsitteitä ja perusteorioita kertoessaan löydöksistään ja havainnoistaan. Osaa kuvailla, luokitella ja luetella asioita. Tuotokset ovat kuvailevia, mutta ei sisällä omaa pohdintaa tai syntyneitä oivalluksia. Yksittäiset teoriat tai käytännön havainnoinnit eivät linkity suurempaan kokonaisuuteen.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Tehtävät on palautettu aikataulussa, ja ne ovat laajoja ja hyviä, teorioita on hyödynnetty, ja ohjeistettuja työkaluja on käytetty. Lähdekirjallisuutta on käytetty laajasti. Ja esitykset ovat ansiokkaita.
Opiskelija ymmärtää kokonaisuuksia ja käyttää teoriaa sen kuvaamiseen. Osoittaa kykyä soveltaa jotain aihealueeseen liittyvää periaatetta ja kykenee yhdistelemään asioita. Hyödyntää hankkimaansa materiaalia ja teoriaa tehtävien suorittamisessa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Tehtävien suorittamisessa on erityisiä ansioita ja ne ovat laajoja ja perusteellisia.
Opiskelija näkee alalle ja organisaatiolle kriittisiä menestystekijöitä, ymmärtää teorioita ja esittää perustellen löydöksiään. Kykenee näkemään kehittämiskohteita ja on kriittisesti ajatteleva. Osaa analysoida syy-seuraussuhteita ja käsittelee asioita oivaltavasti. Laadukasta taustamateriaalia on haettu, löydetty ja sen käyttö on perusteltua.