Siirry suoraan sisältöön

Tietoasiantuntijuusosaaminen (10 op)

Toteutuksen tunnus: 3071062-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

09.12.2019 - 21.01.2020

Ajoitus

07.01.2020 - 07.04.2020

Opintopistemäärä

10 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Tekniikka ja liiketoiminta

Toimipiste

Kupittaan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 25

Koulutus

  • Kirjasto- ja tietopalvelualan koulutus

Opettaja

  • Kati Haanpää
  • Pauliina Isomäki

Ryhmät

  • PKITIS17
    Kirjasto- ja tietopalvelualan päiväkoulutus S17

Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa selittää tietopalveluasiantuntijuuden merkityksen moniammatillisissa toimintaympäristöissä.kehittää ja markkinoida tietopalveluja.arvioida tietopalveluja, niiden käyttöä ja vaikuttavuutta.suunnitella ja toteuttaa tutkimus- tai kehittämishankkeen tietopalvelutoimeksiannon.

Sisältö

Tietopalveluasiantuntijuus moniammatillisissa toimintaympäristöissäTietopalvelujen kehittäminen ja markkinointiTietopalvelujen käyttö- ja käyttäjätutkimukset ja vaikuttavuuden arviointiTutkimus- tai kehittämishankkeen tietopalvelutoimeksiannon toteuttaminen

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Tietopalvelutoimeksianto 40%
Avoin tiede ja tutkimus verkkokurssi hyväksytty/hylätty
Essee 20%
Toimeksiannon pohjalta tehty käytettävyys raportti 30%
Saavutettavan Word-dokumentin tuottaminen hyväksytty / hylätty

Hylätty (0)

Opiskelijalla on selvästi puutteelliset tiedot, opiskelija on vastannut annettuihin tehtäviin tehtävänantoa ymmärtämättä tai on jättänyt tehtävät suorittamatta.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Opiskelija hallitsee perusteet. Asiat on kuitenkin käsitelty suppeasti ja / tai luettelomaisesti ja opiskelijan osaamisessa on puutteita. Kirjallisessa ja suullisessa ilmaisussa on puutteita.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Opiskelijan kirjalliset ja suulliset työt ovat selkeitä. Keskeinen asiasisältö ymmärretään ja tuodaan esille jokseenkin hyvin. Epäolennaista ainesta on vähän tai ei ollenkaan. Omakohtainen reflektio saattaa puuttua. Esitetty perusteluja jossakin määrin.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija ymmärtää ja hallitsee keskeisen asiasisällön erittäin kattavasti. Kirjalliset ja suulliset työt ovat erittäin selkeät ja loogiset. Asiat on kuvattu ja arvioitu useasta eri näkökulmasta. Olemassa olevaa lähdeaineistoa on hyödynnetty monipuolisesti. Pohdintoja, perusteluja, omia näkemyksiä ja johtopäätöksiä on esitetty runsaasti, kattavasti ja johdonmukaisesti.