Siirry suoraan sisältöön

Packing technology  (5 op)

Toteutuksen tunnus: 5021227-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.06.2021 - 12.09.2021

Ajoitus

01.08.2021 - 31.12.2021

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Yhteiset palvelut

Toimipiste

Kupittaan kampus

Opetuskielet

  • Suomi
  • Englanti

Koulutus

  • Bio- ja kemiantekniikan koulutus

Opettaja

  • Liisa Lehtinen

Ryhmät

  • PPROMS18B
    PPROMS18B
  • PPROMS18A
    PPROMS18A
  • PPROMS18
    Prosessi-ja materiaalitekniikan koulutus

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata pakkauksen koko elinkaaren. Opiskelija osaa kuvata erilaisia pakkaustekniikoita ja osaa valita kuhunkin sovellukseen sopivan pakkausmateriaalin. Opiskelija osaa valita oikeat analyysimenetelmät pakkausmateriaalien ominaisuuksien määrittämiseen. Opiskelija osaa suunnittelussa ottaa huomioon kiertotalouden vaatimukset.

Sisältö

Opintojaksolla käsitellään pakkaustekniikkaa ja -materiaaleja. Opintojaksolla tutustutaan erilaisiin materiaalin testausmenetelmiin. Opintojaksolla korostetaan materiaalien valinnassa ekologisuuden ja kiertotalouden näkökulmia.

Oppimateriaalit

The course will be held in English (reporting). Materials in Itslearning. Students gather also their own web-material.
Book: Lehtinen et al, Kestävä pakkaus.

Opetusmenetelmät

Project based learning, task based learning, research, literature study, web based learning, individual learning, making prototypes, laboratory work

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Week 46.
Re-exam dates will be agreed later together.

Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys

International students, Co-teaching, Team learning, Based on working-life needs, Project work, Digi-learning, Individual Learning, Testing

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

For Individual implementation, please contact Liisa Lehtinen.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Project plan, Project reporting, Learning Cafe, Laboratory work, Demonstrations, Final report and Exhibition.
Total hours 5 x 26,7 h.
The course consist of individual book exam (2 cr), a customer project and laboratory work (3 cr)

Sisällön jaksotus

The course will be implemented together with Food Technology and Marketing students as well as with students from UTU under name Food & Packaging.

Starting info week 35 Thu 2.9.21
Week 36 Assignment
Week 37 Lean canvas 1st version
Weekly meetings weeks 43-50
Exhibition week 49

Viestintäkanava ja lisätietoja

Book Exam, in Finnish.
If exchange students, another book is given.

Arviointiasteikko

H-5