Packing technology (5 op)
Toteutuksen tunnus: 5021227-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.06.2021 - 12.09.2021
Ajoitus
01.08.2021 - 31.12.2021
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Yhteiset palvelut
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
- Suomi
- Englanti
Koulutus
- Bio- ja kemiantekniikan koulutus
Opettaja
- Liisa Lehtinen
Ryhmät
-
PPROMS18BPPROMS18B
-
PPROMS18APPROMS18A
-
PPROMS18Prosessi-ja materiaalitekniikan koulutus
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata pakkauksen koko elinkaaren. Opiskelija osaa kuvata erilaisia pakkaustekniikoita ja osaa valita kuhunkin sovellukseen sopivan pakkausmateriaalin. Opiskelija osaa valita oikeat analyysimenetelmät pakkausmateriaalien ominaisuuksien määrittämiseen. Opiskelija osaa suunnittelussa ottaa huomioon kiertotalouden vaatimukset.
Sisältö
Opintojaksolla käsitellään pakkaustekniikkaa ja -materiaaleja. Opintojaksolla tutustutaan erilaisiin materiaalin testausmenetelmiin. Opintojaksolla korostetaan materiaalien valinnassa ekologisuuden ja kiertotalouden näkökulmia.
Oppimateriaalit
The course will be held in English (reporting). Materials in Itslearning. Students gather also their own web-material.
Book: Lehtinen et al, Kestävä pakkaus.
Opetusmenetelmät
Project based learning, task based learning, research, literature study, web based learning, individual learning, making prototypes, laboratory work
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Week 46.
Re-exam dates will be agreed later together.
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
International students, Co-teaching, Team learning, Based on working-life needs, Project work, Digi-learning, Individual Learning, Testing
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
For Individual implementation, please contact Liisa Lehtinen.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Project plan, Project reporting, Learning Cafe, Laboratory work, Demonstrations, Final report and Exhibition.
Total hours 5 x 26,7 h.
The course consist of individual book exam (2 cr), a customer project and laboratory work (3 cr)
Sisällön jaksotus
The course will be implemented together with Food Technology and Marketing students as well as with students from UTU under name Food & Packaging.
Starting info week 35 Thu 2.9.21
Week 36 Assignment
Week 37 Lean canvas 1st version
Weekly meetings weeks 43-50
Exhibition week 49
Viestintäkanava ja lisätietoja
Book Exam, in Finnish.
If exchange students, another book is given.
Arviointiasteikko
H-5