Siirry suoraan sisältöön

Työmaasuunnittelu (3 op)

Toteutuksen tunnus: 5031200-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.12.2019 - 29.02.2020

Ajoitus

01.01.2020 - 31.05.2020

Opintopistemäärä

3 op

Virtuaaliosuus

2 op

Toteutustapa

34 % Lähiopetus, 66 % Etäopetus

Yksikkö

Tekniikka ja liiketoiminta

Toimipiste

Kupittaan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 35

Koulutus

  • Tekniikan koulutus

Opettaja

  • Vesa Turunen

Ryhmät

  • MTEKNS17
    Tekniikan aikuiskoulutus, MTEKNS17
  • MTEKNS17RAK
    MTEKNS17RAK

Tavoitteet

Opiskelija tuntee projektityyppisen työn periaatteet ja työskentelytavat. Hän tietää projektin organisoinnin, aikatauluttamisen, raportoinnin, valvonnan ja ohjauksen sekä projektin päättämisen. Hän tietää rakennustyön laadun ohjauksen merkityksen, työmaan laatusuunnitelman, yritysten laatujärjestelmät sekä viranomaisten määräämät laadunvarmistustoimenpiteet. Hän osaa toimia työssään tuotannon laatujärjestelmien määräämällä tavalla.  Opiskelija osaa laatia yksittäisen työvaiheen
laatusuunnitelman, laadun tarkkailusuunnitelman ja laadun valvonnan. Opiskelija osaa projektin taloudellista suunnittelua ja ohjausta yksittäisten työvaiheen osalta.
Opiskelija tuntee keskeisiä työmaasuunnitelmia mm. henkilöstö- ja työmaatilasuunnitelman, turvallisuussuunnitelman, paloturvallisuussuunnitelman, luovutusvaiheen suunnitelman, kosteudenhallintasuunnitelman, sähköistyssuunnitelman, nostokalustosuunnitelman, elementtiasennussuunnitelman, työmaan aikataulut, pölynhallintasuunnitelman, betonityösuunnitelman ja aluesuunnitelman. Hän ymmärtää työmaasuunnittelun merkityksen työmaatoteutuksessa.

Arviointiasteikko

H-5