Siirry suoraan sisältöön

Kiinteistön hoito ja kunnossapito (4 op)

Toteutuksen tunnus: 5041250-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

03.08.2019 - 30.09.2019

Ajoitus

10.09.2019 - 20.12.2019

Opintopistemäärä

4 op

Virtuaaliosuus

2 op

Toteutustapa

50 % Lähiopetus, 50 % Etäopetus

Yksikkö

Tekniikka ja liiketoiminta

Toimipiste

Sepänkatu

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 50

Koulutus

  • Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus, insinööri

Opettaja

  • Marita Antikainen

Vastuuopettaja

Maarit Järvinen

Ryhmät

  • PRAKIS16
    Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, insinööri
  • KORS16
    KORS16

Tavoitteet

Opiskelija tuntee kiinteistönhoitoon ja kunnossapitoon liittyvät tehtäväkokonaisuudet sekä niiden yhteydet ja vaikutukset kiinteistön elinkaaritalouteen. Opiskelija osaa laatia perustellun ja elinkaaritaloudellisen kiinteistön hoito- ja kunnossapitosuunnitelman.

Oppimateriaalit

Tarkempi kuvaus optimassa

Opetusmenetelmät

Verkko-opiskelu, lähijaksot, ohjaus

Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys

Innovaatiopedagogiikka ja verkko-opetus

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Tarkempi kuvaus Optimassa

Sisällön jaksotus

Opiskelija tuntee kiinteistönhoitoon ja kunnossapitoon liittyvät tehtäväkokonaisuudet sekä niiden yhteydet ja vaikutukset kiinteistön elinkaaritalouteen. Opiskelija osaa laatia perustellun ja elinkaaritaloudellisen kiinteistön hoito- ja kunnossapitosuunnitelman.

Viestintäkanava ja lisätietoja

Marita Antikainen

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Oppimistehtävät

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

T1-T2
Opiskelija tietää, mitä kiinteistön hoito –ja kunnossapidolla tarkoitetaan ja pystyy tekemään pienimuotoisen kunnossapitosuunnitelman. Hän pystyy kirjoittamaan ohjeiden mukaisen kirjallisen raportin. Hänen osallistumisensa lähipäivien työskentelyyn on puutteellista.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

H3-H4
Opiskelija tietää, mitä kiinteistön hoito –ja kunnossapidolla tarkoitetaan ja ymmärtää sen merkityksen kiinteistöomaisuuden ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Opiskelija pystyy tekemään perustellun kunnossapitosuunnitelman. Hän pystyy kirjoittamaan ohjeiden mukaisen ja lähdemateriaalia peilaavan kirjallisen raportin ja esittelee sen muulle ryhmälle. Opiskelija asennoituu opintojaksoon positiivisesti ja osallistuu lähipäivien työskentelyyn aktiivisesti

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

K5
Opiskelija tietää ja ymmärtää, mitä kiinteistön hoito –ja kunnossapidolla tarkoitetaan, ymmärtää sen merkityksen kiinteistöliiketoiminnassa ja työssä näkyy tekijän kehittävä työote alaan. Opiskelija pystyy tekemään perustellun ja kehittämisnäkökulmia huomioivan kunnossapitosuunnitelman. Hän pystyy suunnittelemaan ja kirjoittamaan ohjeiden mukaisen ja erinomaisella tavalla lähdemateriaalia peilaavan kirjallisen tutkielman ja esittelee tutkielmansa tulokset ansiokkaasti muulle ryhmälle. Opiskelija asennoituu opintojaksoon erittäin positiivisesti ja osallistuu lähipäivien työskentelyyn tuoden tähän jotain uutta ja merkityksellistä.