Siirry suoraan sisältöön

Comptence of Producing Health Care Services in R&D-environments (5 op)

Toteutuksen tunnus: 7003022-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

27.07.2019 - 13.09.2019

Ajoitus

26.08.2019 - 30.11.2019

Opintopistemäärä

5 op

TKI-osuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Terveys ja hyvinvointi

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

10 - 30

Koulutus

  • Suuhygienistikoulutus

Opettaja

  • Minna Hyötilä
  • Riikka Karhuvaara

Ryhmät

  • PSUUNS16
    Suuhygienisti (AMK) S16

Tavoitteet

Students- are aware of the principles of sustainable development and the Finnish social and health care politics as part of the action policy in welfare society- are aware of the central legislation and decrees regulating health care- are familiar with the entirety of social and health care service system- are aware of the special features in entrepreneurship within the social and health care field- are able to observe social and health care services both from the client’s and the service provider’s viewpoint- know how to apply internal entrepreneurship in their activities.

Oppimateriaalit

Materiaali Optimassa

Opetusmenetelmät

Lähiopetus: liiketoimintasuunnitelman laatiminen
Itsenäinen oppiminen: tiedonhaku
Simulaatioharjoittelu: palvelujen tuottaminen

Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys

Opintojakso sisältää tiimioppimista liiketoimintasuunnitelman sekä palveluiden tuotteistamisen osalta.
Opintojakso sisältää simulaatio-oppimista palveluiden tuottamisen osalta.
Lähiopetuksessa yhdessä oppimista ja asiantuntijaluentoja.
Opiskelijan aktiivisuus korostuu liiketoimintasuunnitelman tiedonhaussa (itsenäinen työskentely).

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojakson opintopistemäärä on 5 opintopistettä = 135 h opiskelijan työtä.
Lähiopetusta 64 h.
Itsenäistä opiskelua 71 h.
Opiskelijaryhmä laatii ja toteuttaa liiketoimintasuunnitelman AMK:n oman/suuhygienistikoulutuksen opetuksen liiketoimintaa varten. 2 op = 54 h
Opetuksen liiketoiminta 3 op = 81 h
Oppimistehtävät ovat liiketoimintasuunnitelma ja palveluiden tuottaminen

Sisällön jaksotus

Toteutus viikoilla 35-43
Opiskelijaryhmä laatii ja toteuttaa liiketoimintasuunnitelman AMK:n oman/suuhygienistikoulutuksen opetuksen liiketoimintaa varten. 2 op
- Ajanvarausjärjestelmä
- Kohderyhmäanalyysi (AMK:n sisäiset asiakkaat: henkilökunta ja opiskelijat)
- Toimenpiteiden tuotteistaminen
- Markkina-analyysi
- Myynti- ja markkinointisuunnitelman tekeminen
- Toiminnan kuvaus
- Maksukäytännöt
Opetuksen liiketoiminta 3 op
- Palveluiden tuottaminen henkilökunnalle ja opiskelijoille
SoTe-alojen esittely 13.9.
Osallistuminen "Hanki yritys -työllisty ja työllistä" -tapahtumaan ICT talolle 8.10.

Viestintäkanava ja lisätietoja

Tavoitteet:
Students- are aware of the principles of sustainable development and the Finnish social and health care politics as part of the action policy in welfare society- are aware of the central legislation and decrees regulating health care- are familiar with the entirety of social and health care service system- are aware of the special features in entrepreneurship within the social and health care field- are able to observe social and health care services both from the client’s and the service provider’s viewpoint- know how to apply internal entrepreneurship in their activities.

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Liiketoimintasuunnitelma arvioidaan asteikolla 1-5
Palveluiden tuottaminen simulaatiotilanteissa arvostellaan asteikolla hyväksytty/hylätty
Läsnäolo simulaatioharjoitteluissa pakollinen. Poissaolot korvattava.