Comptence of Producing Health Care Services in R&D-environments (5 op)
Toteutuksen tunnus: 7003022-3005
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
27.07.2019 - 13.09.2019
Ajoitus
26.08.2019 - 30.11.2019
Opintopistemäärä
5 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Terveys ja hyvinvointi
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
10 - 30
Koulutus
- Suuhygienistikoulutus
Opettaja
- Minna Hyötilä
- Riikka Karhuvaara
Ryhmät
-
PSUUNS16Suuhygienisti (AMK) S16
Tavoitteet
Students- are aware of the principles of sustainable development and the Finnish social and health care politics as part of the action policy in welfare society- are aware of the central legislation and decrees regulating health care- are familiar with the entirety of social and health care service system- are aware of the special features in entrepreneurship within the social and health care field- are able to observe social and health care services both from the client’s and the service provider’s viewpoint- know how to apply internal entrepreneurship in their activities.
Oppimateriaalit
Materiaali Optimassa
Opetusmenetelmät
Lähiopetus: liiketoimintasuunnitelman laatiminen
Itsenäinen oppiminen: tiedonhaku
Simulaatioharjoittelu: palvelujen tuottaminen
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Opintojakso sisältää tiimioppimista liiketoimintasuunnitelman sekä palveluiden tuotteistamisen osalta.
Opintojakso sisältää simulaatio-oppimista palveluiden tuottamisen osalta.
Lähiopetuksessa yhdessä oppimista ja asiantuntijaluentoja.
Opiskelijan aktiivisuus korostuu liiketoimintasuunnitelman tiedonhaussa (itsenäinen työskentely).
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opintojakson opintopistemäärä on 5 opintopistettä = 135 h opiskelijan työtä.
Lähiopetusta 64 h.
Itsenäistä opiskelua 71 h.
Opiskelijaryhmä laatii ja toteuttaa liiketoimintasuunnitelman AMK:n oman/suuhygienistikoulutuksen opetuksen liiketoimintaa varten. 2 op = 54 h
Opetuksen liiketoiminta 3 op = 81 h
Oppimistehtävät ovat liiketoimintasuunnitelma ja palveluiden tuottaminen
Sisällön jaksotus
Toteutus viikoilla 35-43
Opiskelijaryhmä laatii ja toteuttaa liiketoimintasuunnitelman AMK:n oman/suuhygienistikoulutuksen opetuksen liiketoimintaa varten. 2 op
- Ajanvarausjärjestelmä
- Kohderyhmäanalyysi (AMK:n sisäiset asiakkaat: henkilökunta ja opiskelijat)
- Toimenpiteiden tuotteistaminen
- Markkina-analyysi
- Myynti- ja markkinointisuunnitelman tekeminen
- Toiminnan kuvaus
- Maksukäytännöt
Opetuksen liiketoiminta 3 op
- Palveluiden tuottaminen henkilökunnalle ja opiskelijoille
SoTe-alojen esittely 13.9.
Osallistuminen "Hanki yritys -työllisty ja työllistä" -tapahtumaan ICT talolle 8.10.
Viestintäkanava ja lisätietoja
Tavoitteet:
Students- are aware of the principles of sustainable development and the Finnish social and health care politics as part of the action policy in welfare society- are aware of the central legislation and decrees regulating health care- are familiar with the entirety of social and health care service system- are aware of the special features in entrepreneurship within the social and health care field- are able to observe social and health care services both from the client’s and the service provider’s viewpoint- know how to apply internal entrepreneurship in their activities.
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Liiketoimintasuunnitelma arvioidaan asteikolla 1-5
Palveluiden tuottaminen simulaatiotilanteissa arvostellaan asteikolla hyväksytty/hylätty
Läsnäolo simulaatioharjoitteluissa pakollinen. Poissaolot korvattava.