Occupational Performance Assessment in Practice (5cr)
Code: TH00BF47-3002
General information
- Enrollment
- 10.12.2018 - 28.04.2019
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 04.03.2019 - 14.06.2019
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Health and Well-being
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 35
- Teachers
- Johanna Kurtti
- Irina Katajisto-Korhonen
- Kaarina Rajala
- Mary-Ann Kaukinen
- Course
- TH00BF47
Unfortunately, no reservations were found for the realization Occupational Performance Assessment in Practice TH00BF47-3002. It's possible that the reservations have not yet been published or that the realization is intended to be completed independently.
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
Hätäensiapu
- 29.4.2019 klo 8.15-11.30 ensiapuharjoitukset (100% läsnäolo)
-13.5.2019 klo 8.15-11.30 ensiapuharjoitukset (100% läsnäolo)
Mikrobiologia ja aseptiikka
-alkuinformaatio/pienryhmäjaot 29.4. tunnin alussa
-verkkototeutus Optimassa, kirjallinen pienryhmätehtävän palautus 29.5.klo 16 Optimaan
Ravitsemus: Ravitsemussuositukset ja niiden soveltaminen
Keskeisimpien kansansairauksien ravitsemushoito sekä yleisimmät erityisruokavaliot. Lähitunnit sijoittuvat viikoille 10 ja 12.
Objective
Opiskelija osaa
• arvioida ja kirjata yksilön toiminnallisuutta,
• toimia ensiaputilanteissa sekä tunnistaa infektioiden riskitekijöitä ja osaa toimia noudattaen aseptiikan perusperiaatteita,
• tunnistaa terveellisen ruokavalion ja erityisruokavalioiden perusteita se-kä soveltaa niitä käytäntöön.
Content
Asiakkaan toiminnallisuuden arviointi
Asiakkaan toiminnallisuuden dokumentaatio
Hätäensiapu sekä mikrobiologia ja aseptiikka
Terveellinen ruokavalio ja erityisruokavalioiden perusteet
Materials
Ensiapu:
-Korte H ja Myllyrinne K 2017. Ensiapu. Punainen Risti. Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu.
-www.spr.fi
Mikrobiologia ja aseptiikka:
-Optimassa ilmoitetut internet-sivustot
Ravitsemus: Oppimateriaali Optimassa, käsitellään tarkemmin ensimmäisellä tunnilla
Teaching methods
Hätäensiapu
-käytännön harjoitukset
Mikrobiologia ja aseptiikka
-itsenäinen työskentely, pienryhmätyöskentely
-kirjallinen raportti
Ravitsemus: Toteutetaan keskustelevana luento-opetuksena ja pienryhmätyöskentelynä sekä oppimistehtävinä.
Pedagogic approaches and sustainable development
Hätäensiapu
-käytännön harjoittelu
Mikrobiologia ja aseptiikka
-itsenäinen työskentely, pienryhmätyöskentely
Student workload
Ensiapu, harjoitukset 8 t
Mikrobiologia ja aseptiikka, teoriaan tutustuminen ja kirjallisen raportin laatiminen 19 t
Ravitsemus 1 op, 27 tuntia opiskelijan työtä, joista lähitunteja 6 ja opiskelijan itsenäistä opiskelua 21 tuntia (sis. ryhmätyöskentelyn ja itsenäisen työskentelyn).
Evaluation methods and criteria
Hätäensiapu: hyväksytty (= 100% läsnäolo) / hylätty
Mikrobiologia ja aseptiikka: hyväksytty (kirjallisen tehtävän laatiminen ohjeiden mukaisesti) / hylätty-täydennettävä
Ravitsemus: hyväksytty/hylätty