Nutrition in Occupational Therapy (2cr)
Code: TH00DI78-3001
General information
- Enrollment
- 02.12.2025 - 31.12.2025
- Registration for introductions has not started yet.
- Timing
- 01.01.2026 - 31.07.2026
- The implementation has not yet started.
- Number of ECTS credits allocated
- 2 cr
- Unit
- Health and Well-being
- Campus
- Kupittaa Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 16 - 32
- Degree programmes
- Degree Programme in Occupational Therapy
- Teachers
- Johanna Kurtti
- Course
- TH00DI78
Realization has 3 reservations. Total duration of reservations is 9 h 45 min.
| Time | Topic | Location |
|---|---|---|
|
Tue 24.02.2026 time 08:15 - 11:30 (3 h 15 min) |
Ravitsemus toimintaterapian tukena TH00DI78-3001 |
etänä
|
|
Wed 11.03.2026 time 08:15 - 11:30 (3 h 15 min) |
Ravitsemus toimintaterapian tukena TH00DI78-3001 |
|
|
Wed 25.03.2026 time 08:15 - 11:30 (3 h 15 min) |
Ravitsemus toimintaterapian tukena TH00DI78-3001 |
Changes to reservations may be possible.
Evaluation scale
H-5
Objective
Opiskelija osaa
• tunnistaa terveyttä edistävän ruokavalion perusteita ja osaa soveltaa tietoa käytäntöön,
• Tunnistaa keskeisempien kansansairauksien ravitsemushoitoa ja yleisimmät erityisruokavaliot sekä osaa soveltaa tietoa toimintaterapeutin työssä
Content
Terveyttä edistävä ruokavalio eri ikäryhmissä. Keskeisimmät kansansairaudet ja yleisimmät erityisruokavaliot.