Entrepreneurship and Marketing (5 cr)
Code: KH00BF16-3004
General information
- Enrollment
- 28.08.2019 - 30.09.2019
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 02.09.2019 - 13.12.2019
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Engineering and Business
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 16 - 45
- Degree programmes
- Degree Programme in Business Logistics
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
* Yrittäjyys
• Yrityksen toimintaympäristö
• Asiakaslähtöisyys ja markkinointi
• Yritystoiminnan suunnittelu, käynnistäminen, organisointi ja kehittäminen
Objective
The student can describe the requirements for a successful business. The student can communicate goals of a business to various interest groups of a business. The student is able to establish a marketing plan to reach customers. The student can describe a business idea.
Content
Entrepreneurship
Business environment
Marketing
Business planning
Materials
Riitta Viitala & Eija Jylhä: Liiketoimintaosaaminen. Menestyvän yritystoiminnan perusta (2013). Löytyy myös e-kirjana.
Lisäksi verkossa oleva runsas aineisto liittyen yrityksen perustamiseen, esim. www.yritystulkki.fi, www.uusyrityskeskus.fi --> Perustamisopas 2019, www.finnvera.fi, www.yrityssuomi.fi.
Teaching methods
Luennot, ryhmäkeskustelut, ryhmä- ja yksilötehtävät.
Exam schedules
Tentti pidetään opintojakson päättyessä. Päivämäärä sovitaan kurssin alettua. Kurssin kaksi uusintatenttiä järjestetään keväällä 2020, 1. uusinta 23.1. ja 2. uusinta 6.2.
Pedagogic approaches and sustainable development
Lähiopetus, tehtävät lähituntien aikana, ryhmätyöt, ryhmäkeskustelut.
Lisäksi mahdollisesti yritysvierailut/vierailevat luennoitsijat tai osallistuminen yrittäjyyttä sivuaviin tapahtumiin (mahdollinen Yrittäjyyspäivä tms.).
Student workload
Kurssiin sisältyy mm. yrityksen perustamiseen liittyvä laaja ryhmätyö, jota työstetään myös markkinoinnin näkökulmasta. Yhtenä tehtävänä on myös yrittäjähaastattelu.
Opiskelijoiden työmäärä koostuu osallistumisesta lähitunneille, ryhmätöiden tekemisestä ja itsenäisestä opiskelusta liittyen tehtäviin ja tenttiin.
Evaluation methods and criteria
Harjoitustehtävien osuus arvosanasta 40 % ja tentin 60 %. Arviointi asteikolla 0-5. Opintojakson suorittaminen edellyttää, että kaikki tehtävät on tehty hyväksytysti.