Concepts and processes of accommodation, food, and transport services (5 cr)
Code: KH00BY73-3003
General information
Enrollment
01.12.2023 - 09.01.2024
Timing
08.01.2024 - 09.05.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Virtual portion
1 op
Mode of delivery
80 % Contact teaching, 20 % Distance learning
Unit
Engineering and Business
Campus
Kupittaa Campus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 40
Teachers
- Annika Karppelin
- Susanna Saari
- Telle Tuominen
Groups
-
PLMWES23
- 08.01.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
- 15.01.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
- 22.01.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
- 02.02.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
- 05.02.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
- 12.02.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
- 04.03.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
- 11.03.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
- 18.03.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
- 25.03.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
- 08.04.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
- 15.04.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
- 22.04.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
Objective
Upon completion of this course, the students will be able to:
• classify nationally and regionally significant actors in tourism and leisure services
• describe the key processes of accommodation services
• recognize high-quality and safe restaurant and catering services, and outline their significance as part of a hospitality service package
• analyze the mobility needs of travelers and the accessibility of the company and the tourist destination
Content
• Accommodation as a service product, its key processes, safety and security
• Restaurant and catering service concepts and safety
• Travel and transportation services, passenger information, travel chains, safety and security of transport services
Evaluation scale
H-5