Skip to main content

Concepts and processes of accommodation, food, and transport services (5 cr)

Code: KH00BY73-3003

General information


Enrollment

01.12.2023 - 09.01.2024

Timing

08.01.2024 - 09.05.2024

Number of ECTS credits allocated

5 op

Virtual portion

1 op

Mode of delivery

80 % Contact teaching, 20 % Distance learning

Unit

Engineering and Business

Campus

Kupittaa Campus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

20 - 40

Teachers

  • Annika Karppelin
  • Susanna Saari
  • Telle Tuominen

Groups

  • PLMWES23
  • 08.01.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
  • 15.01.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
  • 22.01.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
  • 02.02.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
  • 05.02.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
  • 12.02.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
  • 04.03.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
  • 11.03.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
  • 18.03.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
  • 25.03.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
  • 08.04.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
  • 15.04.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003
  • 22.04.2024 09:00 - 12:00, Majoitus-, ruoka- ja liikennepalvelukonseptit sekä palveluprosessit KH00BY73-3003

Objective

Upon completion of this course, the students will be able to:
• classify nationally and regionally significant actors in tourism and leisure services
• describe the key processes of accommodation services
• recognize high-quality and safe restaurant and catering services, and outline their significance as part of a hospitality service package
• analyze the mobility needs of travelers and the accessibility of the company and the tourist destination

Content

• Accommodation as a service product, its key processes, safety and security
• Restaurant and catering service concepts and safety
• Travel and transportation services, passenger information, travel chains, safety and security of transport services

Evaluation scale

H-5