Skip to main content

Basics of Nutrition (2cr)

Code: TH00CI63-3003

General information


Enrollment
02.09.2024 - 01.10.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
02.10.2024 - 31.05.2025
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
2 cr
Local portion
2 cr
Mode of delivery
Contact learning
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Public Health Nursing
Teachers
Nita Björklöf
Course
TH00CI63

Unfortunately, no reservations were found for the realization Basics of Nutrition TH00CI63-3003. It's possible that the reservations have not yet been published or that the realization is intended to be completed independently.

Evaluation scale

H-5

Objective

Opiskelija
• tietää ravintoaineet, ravintoaineiden tarpeen ja merkityksen
• osaa arvioida ihmisen ravitsemustarpeita
• osaa soveltaa suomalaisia ravitsemussuosituksia kansansairauksien ehkäisyssä ja hoidossa

Content

• Ravintoaineiden tarve ja tehtävät elimistössä
• Asiakkaiden ravitsemustilan arviointi ja sen merkitys
• Ravitsemussuositusten mukainen ruokavalio terveyden edistämisessä ja kansansairauksien ehkäisyssä eri ikäkausina

Go back to top of page