Skip to main content

Well-being at Work (5 cr)

Code: C-02537-4_X992010-3005

General information


Enrollment
01.08.2024 - 15.07.2025
Registration for the implementation has begun.
Timing
09.09.2024 - 31.07.2025
Implementation is running.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Institution
Savonia University of Applied Sciences
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 1000
No reservations found for realization C-02537-4_X992010-3005!

Evaluation scale

Five step scale

Objective

Opiskelija osaa - määritellä työhyvinvoinnin käsitettä eri näkökulmista - arvioida yksilön, yhteisön ja johtamisen merkitystä työhyvinvoinnin rakentumisessa ja hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä työyhteisö- ja organisaatiotasolla - perehtyy eri organisaatioissa käytettyihin työhyvinvointisuunnitelmiin ja osaa analysoida organisaation ja verkostojen merkitystä työhyvinvointiin - perustella kansallisella ja kansainvälisellä tutkimusnäytöllä työhyvinvointiin liittyviä ilmiöitä sekä soveltaa työhyvinvointiin liittyvää lainsäädäntöä ja ohjeita käytännön työssä - visioida tulevaisuuden työhyvinvoinnin haasteita kansallisesti ja kansainvälisesti.

Methods of completion

100% verkkokurssi

Content

Työhyvinvointiin liittyvä lainsäädäntö ja ohjeet Työntekijän merkitys työhyvinvoinnin rakentumisessa - itsensä johtaminen Työyhteisön merkitys työhyvinvoinnin rakentumisessa - työyhteisön arvot, periaatteet, vuorovaikutus ja toimintatavat Lähijohtaminen ja hyvinvoinnin edistämisen keinot sekä menetelmät - työyhteisötaidot ryhmä- ja tiimityössä Organisaation ja verkostojen merkitys työhyvinvoinnin rakentumisessa - johtaminen, organisaation rakenne ja toiminnan ohjaaminen - verkostojen tuomat haasteet ja mahdollisuudet - osallistava johtaminen ja innovatiivisuus - oppimisen ja asiantuntijuuden kehittymisen mahdollisuudet Kansainvälisten ja kansallisten muutosten vaikutukset organisaatioiden työhyvinvointiin - työn ja työkulttuurin muutokset tulevaisuudessa

Materials

Ajankohtainen, monipuolinen kirjallisuus ja tutkimus sekä videoluennot. Itse haettu aiheenmukainen tieto. Ilmoitetaan opintojaksolla.

Teaching methods

Opintojakso on verkkokurssi. Opintojakso toimii non-stop toteutuksena Moodlessa eli sen voi opiskella milloin vain ilmoitetun ajan puitteissa lukuvuoden aikana. Opintojakson Moodle avautuu 9.9.2024. Opintojakson Moodle sulkeutuu 31.7.2025, jolloin opintojakso päättyy. Opintojaksolla laaditaan oppimispäiväkirja, jonka palautukset arvioidaan ja suoritukset kirjataan kolme kertaa syksyn ja kolme kertaa kevään aikana 31.7.25 tehtävän palautuksen lisäksi. Opintosuoritukset merkitään opintorekisteriin vähintään neljän viikon kuluessa oppimispäiväkirjan ilmoitetusta palautuspäivästä. Huomioi tämä omassa aikataulussasi esim. valmistumispäivän suhteen.

Employer connections

Opintojaksolla tarkastellaan oman toiminnan lisäksi organisaation toimintaa työhyvinvoinnin edistämisessä.

Student workload

5 op on 135 h opiskelijan työtä.

Qualifications

Ei vaadittavia edeltäviä opintoja

Go back to top of page