Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikeprojekti (5 op)

Toteutuksen tunnus: TE00BR60-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.12.2019 - 16.01.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
07.01.2020 - 30.04.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
suomi
englanti
Paikat
10 - 25
Koulutus
Prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus
Opettajat
Eija Kulju
Ryhmät
PPROMS17Et
PPROMS17Et
Opintojakso
TE00BR60
Toteutukselle TE00BR60-3001 ei löytynyt varauksia!

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa:
• hankkia tietoa elintarvikeprojektista (esim. projektin vaatima teoria, työmenetelmät, työturvallisuus)
• toimia laboratoriossa elintarvikeprojektin vaatimalla tavalla (hygienia, toiminta tuotekehityskeittiössä)
• työskennellä projektin jäsenenä ja osaa suunnitella työnsä ajankäytön
• soveltaa teoriaa käytännön ongelmien ratkaisemiseen
• toimia tutkimus- ja kehittämishankkeissa sekä esitellä projektin etenemistä
• raportoida asianmukaisella tavalla projektin eri vaiheissa

Sisältö

Työn vaatima:
• projektisuunnitelma
• teoria (määritellään opintojakson alussa)
• työmenetelmät
• laadukkaan tuloksen vaatimat toimenpiteet (koejärjestelyjen ja tilastollisen tuloksen tulkinnan vaatimukset)
• raportointi ja viestintä (suullinen ja kirjallinen)
• ajankäytön seuranta

Siirry alkuun