Siirry suoraan sisältöön

Kiinteistötalous ja strategia (4 op)

Toteutuksen tunnus: 5041246-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.08.2020 - 30.09.2020

Ajoitus

01.09.2020 - 18.12.2020

Opintopistemäärä

4 op

Virtuaaliosuus

4 op

Toteutustapa

Etäopetus

Toimipiste

Paikasta riippumaton

Opetuskielet

  • Suomi
  • Englanti

Paikat

1 - 50

Koulutus

  • Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus, insinööri

Opettaja

  • Marita Antikainen

Ryhmät

  • KORS17
    KORS17

Tavoitteet

Opiskelija tunnistaa kiinteistön käyttäjän, omistajan ja palvelutuottajan toiminnan strategiset lähtökohdat ja liiketoiminnan perusteet. Opiskelija ymmärtää kiinteistömarkkinoiden toimintaa sekä tila- ja pääomamarkkinoiden yhteydet.

Oppimateriaalit

Optimassa

Opetusmenetelmät

Opintojakso toteutetaan verkko-opinotina ( Optima)

Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys

Innovaatiopedagogiikka, verkkopedagogiikka

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Ennakkotehtävä
Kolme oppimistehtävää

Sisällön jaksotus

Opiskelija tunnistaa kiinteistön käyttäjän, omistajan ja palvelutuottajan toiminnan strategiset lähtökohdat ja liiketoiminnan perusteet. Opiskelija ymmärtää kiinteistömarkkinoiden toimintaa sekä asiakaslähtöisen toimitilajohtamisen periaatteet.

Opintojakso avautuu Optimassa 1.9.2020
Opintojakson ohjeet ja tehtävien palautuspäivät on määritelty Optimassa.

Viestintäkanava ja lisätietoja

Marita Antikainen

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Tehtävät, opettajan arviointi, itsearviointi,
Aktiivisuus verkossa

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Opiskelija tunnistaa kiinteistö- ja toimitilajohtamisen yleisimmät kehitystrendit ja ymmärtää vastuullisen kiinteistöliiketoiminnan perusperiaatteet. Hän tunnistaa Public Value Capture (PVC) käsitteen. Opiskelija pystyy raportoimaan tehtävät ohjeiden mukaisesti. Aktiivisuus verkossa on puutteellista.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Opiskelija osaa kehittää kiinteistö –ja toimitilajohtamisen toimintaympäristöjä ja ymmärtää vastuullisen kiinteistöliiketoiminnan periaatteet. Opiskelija tunnistaa Public Value Capture (PVC) käsitteen ja osaa linkittää asiaa kiinteistöliiketoiminnan toimintaympäristöön. Opiskelija pystyy raportoimaan tehtävät ohjeiden mukaisesti ja tehtävissä välittyy tekijän asiantuntijuus. Opiskelija asennoituu opintojaksoon positiivisesti ja osallistuu verkkotyöskentelyyn aktiivisesti.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa kehittää ja arvioida kriittisesti kiinteistö –ja toimitilajohtamisen toimintaympäristöjä ja ymmärtää vastuullisen kiinteistöliiketoiminnan periaatteet. Työssä näkyy tekijän kehittävä, kriittinen ja analysoiva työote alan keskeisiin asioihin. Opiskelija tunnistaa Public Value Capture (PVC) käsitteen ja osaa linkittää asiaa kiinteistöliiketoiminnan toimintaympäristöön. Opiskelija pystyy raportoimaan tehtävät ohjeiden mukaisesti ja tehtävissä välittyy tekijän asiantuntijuus ja kyky käyttää teoriaa kehittämistoiminnan tukena. Opiskelija asennoituu opintojaksoon positiivisesti ja osallistuu verkkotyöskentelyyn aktiivisesti tuoden verkkoympäristöön jotain uutta ja merkityksellistä.