Elintarvikeprojekti (5 op)
Toteutuksen tunnus: TE00BR60-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.12.2019 - 16.01.2020
Ajoitus
07.01.2020 - 30.04.2020
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
- Suomi
- Englanti
Paikat
10 - 25
Koulutus
- Prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus
Opettaja
- Eija Kulju
Ryhmät
-
PPROMS17Prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus
-
PPROMS17EtPPROMS17Et
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
• hankkia tietoa elintarvikeprojektista (esim. projektin vaatima teoria, työmenetelmät, työturvallisuus)
• toimia laboratoriossa elintarvikeprojektin vaatimalla tavalla (hygienia, toiminta tuotekehityskeittiössä)
• työskennellä projektin jäsenenä ja osaa suunnitella työnsä ajankäytön
• soveltaa teoriaa käytännön ongelmien ratkaisemiseen
• toimia tutkimus- ja kehittämishankkeissa sekä esitellä projektin etenemistä
• raportoida asianmukaisella tavalla projektin eri vaiheissa
Sisältö
Työn vaatima:
• projektisuunnitelma
• teoria (määritellään opintojakson alussa)
• työmenetelmät
• laadukkaan tuloksen vaatimat toimenpiteet (koejärjestelyjen ja tilastollisen tuloksen tulkinnan vaatimukset)
• raportointi ja viestintä (suullinen ja kirjallinen)
• ajankäytön seuranta
Arviointiasteikko
H-5