Biotechnological production Laajuus (5 op)
Tunnus: 5021222
Laajuus
5 op
Osaamistavoitteet
Opintojakson jälkeen opiskelija osaa
- selittää bioprosessien suunnittelussa tarvittavia kokonaisuuksia
- toimia oikein puhdastilaympäristössä sekä suunnitella ja toteuttaa puhdastilan ylläpitoon liittyviä tärkeimpiä toimintoja
- kertoa tuotannonohjauksen menetelmistä
- kuvata laatujärjestelmien tuotannolle asettamia vaatimuksia.
Sisältö
- bioprosessien suunnittelu ja puhdastilat
- tuotannonohjauksen menetelmiä
Ilmoittautumisaika
01.06.2023 - 10.11.2023
Ajoitus
18.09.2023 - 10.11.2023
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Bio- ja kemiantekniikan koulutus
Opettaja
- Kari Haajanen
- Piritta Saipa
- Jani Pelkonen
Ryhmät
-
PBIOKES20Bio- ja kemiantekniikan koulutus
-
PBIOKES20bioPBIOKES20bio
Tavoitteet
Opintojakson jälkeen opiskelija osaa
- selittää bioprosessien suunnittelussa tarvittavia kokonaisuuksia
- toimia oikein puhdastilaympäristössä sekä suunnitella ja toteuttaa puhdastilan ylläpitoon liittyviä tärkeimpiä toimintoja
- kertoa tuotannonohjauksen menetelmistä
- kuvata laatujärjestelmien tuotannolle asettamia vaatimuksia.
Sisältö
- bioprosessien suunnittelu ja puhdastilat
- tuotannonohjauksen menetelmiä
Arviointiasteikko
H-5
Ilmoittautumisaika
01.06.2022 - 18.09.2022
Ajoitus
26.09.2022 - 02.12.2022
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
- Suomi
- Englanti
Koulutus
- Prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus
Opettaja
- Mika Jokinen
- Piritta Saipa
Ryhmät
-
PBIOKES19Bio- ja kemiantekniikan koulutus koulutus
-
PBIOKES19bioPBIOKES19bio
Tavoitteet
Opintojakson jälkeen opiskelija osaa
- selittää bioprosessien suunnittelussa tarvittavia kokonaisuuksia
- toimia oikein puhdastilaympäristössä sekä suunnitella ja toteuttaa puhdastilan ylläpitoon liittyviä tärkeimpiä toimintoja
- kertoa tuotannonohjauksen menetelmistä
- kuvata laatujärjestelmien tuotannolle asettamia vaatimuksia.
Sisältö
- bioprosessien suunnittelu ja puhdastilat
- tuotannonohjauksen menetelmiä
Arviointiasteikko
H-5