Siirry suoraan sisältöön

Elintarviketekniikka, pilottiprosessitLaajuus (5 op)

Tunnus: TE00CV12

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa käyttää elintarvikeprosessointiin käytettäviä keskeisiä laitteita.
Opiskelija osaa analysoida valmistamiaan raaka-aineita ja tuotteita.
Opiskelija osaa hakea ja hyödyntää aihepiiriin liittyvää tietoa.
Opiskelija osaa raportoida selkeästi tekemänsä työn ja analysoida sen tulokset.

Sisältö

Harjoitustyökokonaisuus, joka perustuu elintarviketekniikan laboratoriolaitteisiin ja käynnissä oleviin projekteihin.
Elintarvikeanalytiikka
Aihepiiriin liittyvä keskeinen teoria
Suullinen ja kirjallinen raportointi
Tieteellinen kirjoittaminen soveltaen opinnäytetyön raporttipohjaa