Entrepreneurship in Wellbeing Services (5 cr)
Code: 7081245-3015
General information
- Enrollment
-
01.06.2022 - 01.09.2022
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
02.09.2022 - 30.09.2022
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Health and Well-being
- Campus
- Kupittaa Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 10 - 20
- Degree programmes
- Degree Programme in Social Services
- Teachers
- Juha Knuuttila
- Kaarina Rajala
- Course
- 7081245
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
2.9 klo 8.15-9.45: Opintojakson aloitus koululla / Juha ja Kaarina
---
2.-9.9 Viikkotehtävä 1. itsenäinen ja tiimistyöskentely
9.9 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävän 1. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
9.-16.9 Viikkotehtävä 2. Itsenäinen ja tiimistyöskentely
16.9 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävä 2. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
16.-23.9 Viikkotehtävä 3. Itsenäinen ja tiimistyöskentely
23.9 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävä 3. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
30.9 klo 8-8.30 TENTTI / Kaarina Rajala
---
Objective
Objectives:
- Student is introduced to the entrepreneurship in wellbeing services, innovation activities and productization
- He/she gains basic knowledge and skills to act as an entrepreneur
Content
Content
- Entrepreneurial approach and working as an entrepreneur
- Entrepreneurship in the social and health, as well as education, fields
- Innovations and R&D activities
- Business plan
- Basic knowledge and skills of an entrepreneur
Materials
Verkko-oppimateriaali
Teaching methods
Yksilötyöskentely
Pienryhmätyöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen
Exam schedules
30.9.2022 klo 8-8.30 TENTTI
1. Uusintatentti 30.11.2022 klo 16-16.30
2. Uusintatentti 14.3.2023 klo 16-16.30
Pedagogic approaches and sustainable development
Käänteinen oppiminen
Lähiopiskelu
Completion alternatives
Opintojakson järjestetään myös verkkototeutus 7081245-3016. Verkkototeutuksessa on kaksi ryhmää:
Ryhmä A:n Zoom tapaamiset (3 kertaa) ovat aloitusviikon jälkeen 12.30-14
Ryhmä B:n Zoom tapaamiset (3 kertaa) ovat aloitusviikon jälkeen 14.15-15.45
Ryhmien opiskelijat arvotaan opintojakson aloituspäivää mennessä.
Student workload
Verkkotapaamiset 8t
Viikkotehtävien (3) opiskelu ja oppiminen: itsenäinen opiskelu, tiimiopiskelu ja kurssitapaamiset 105t
Oppimistehtävä: Liiketoimintasuunnitelma 21t
Tentti 1t
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa yli 2. kertaa kurssitapaamisesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 8t, hyl/hyv
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t hyl/hyv
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t hyl/hyv
- 1. Palautusaika 28.9 mennessä (edellytys tenttioikeudelle)
- 2. Palautusaika 28.10 mennessä (edellytys tenttioikeudelle)
- 3. Palautusaika 12.3 mennessä (edellytys tenttioikeudelle)
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t, 0-K5
Hylätty (0)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä
Further information
-