Siirry suoraan sisältöön

Terveydenhoitajan ammatillinen osaaminen (2 op)

Toteutuksen tunnus: 7031603-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.07.2021 - 31.01.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
26.08.2021 - 03.06.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Terveys ja hyvinvointi
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Terveydenhoitajakoulutus
Opettajat
Marjatta Häsänen
Hanna Ollikkala
Opintojakso
7031603
Toteutukselle 7031603-3006 ei löytynyt varauksia!

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Sisällön jaksotus

Opintojen aloitus, orientaatiopäivät 26.-27.8.20 Lähiopetus:
mm opintojen rakenne, verkko-opiskelun erityispiirteet (esim yhteyksien ohjaus ja testaus), innovaatiopedagogiikka, avoimen opiskelijasta tutkinto-opiskelijaksi
Tuutorointi etäyhteyksillä
Jobiili-info
HOPS-kehityskeskustelut etäyhteyksillä

Tavoitteet

Opintojakson on tarkoitus tukea terveyden edistämisen asiantuntijaksi kasvamista. Asiantuntijan keskeinen valmius on kyky arvioida omaa toimintaansa, tutkia sen tarkoituksenmukaisuutta ja tarvittaessa muuttaa toimintaansa jatkuvasti muuttuvissa opiskelun ja työelämän olosuhteissa. Tavoitteena on, että opiskelijan meta-ajattelu ja itsereflektiotaidot kehittyvät opintojakson sisältöjen ja toimintatapojen avulla, sillä nämä ovat jatkuvasti kehittyviä ja harjoittelua vaativia taitoja. Opiskelija osaa käyttää informaatio- ja kommunikaatioteknologiaa ammattinsa vaatimassa laajuudessa

Sisältö

Sisällöt:
- orientoituminen oppimisympäristöön
- terveydenhoitajakoulutuksen rakenne ja sisältö
- terveyden edistämisen asiantuntijaksi kehittyminen
- harjoittelu
- kansainvälistyminen
- tietotekniset sovellutukset ja verkkosovellutukset

Opetusmenetelmät

Omasta opiskelusta vastuun ottaminen
Vertaistuki
Käänteinen oppiminen
Innovaatiopedagogiikka

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Etäohjauskerrat
HOPS/ kehityskeskustelu ja siihen valmistautuminen
Yht. 54h

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Portfolion palautus kevät 2021 ennen valmistumista

Siirry alkuun