Beer SchoolLaajuus (3 cr)
Course unit code: C-10118-CO00FP87
General information
- Credits
- 3 cr
- Institution
- South-Eastern Finland University of Applied Sciences
Objective
Tavoitteena on oppia tuntemaan oluen raaka-aineet ja ymmärtämään niiden ja oluen valmistusprosessin vaikutus oluen makuun. Tavoitteena on oppia oluen aistinvaraista arviointia ja tunnistamaan oluiden makuprofiileja ja myös oluen virhemakuja. Tavoitteena on oppia tuntemaan keskeiset oluttyyliit, oluen tarjoilun ja oluen ja ruuan yhdistämisen periaatteet. Lisäksi tavoitteena on oppia soveltamaan olutosaamista case tehtävässä, jonka voit valita omiin tavoitteisiisi sopivaksi vaikkapa omalle työpaikalle tehtäväksi.
Content
Oluen raaka-aineet ja valmistus Oluttyylit ja oluiden ryhmittely Oluen tarjoilu Oluen aistinvarainen arviointi Oluen ja ruuan yhdistäminen Oluttrendit