Johanna Kurtti
Voutilainen E, Fogelholm M & Mutanen M. 2015. Ravitsemustaito. Sanoma Pro.
Suomalaiset ravitsemussuositukset 2014. Valtion ravitsemusneuvottelukunta. Helsinki 2014 (www.vrn.fi)
Tarkemmin oppimateriaali kerrotaan ensimmäisellä opetustunnilla. (not translated)
Keskusteleva opetus, itsenäinen opiskelu, ryhmätyöskentely ja yksilötentti (not translated)
Tentti: numeerinen arviointi (not translated)
Finnish
01.08.2022 - 31.12.2022
02.07.2022 - 09.09.2022
15 - 50
Health and Well-being
Johanna Kurtti (not translated)
Degree Programme in Nursing
Kupittaa Campus
0.00 credits
0.00 credits
H-5
Tiimioppiminen ja ryhmätyöskentely (not translated)
Ravitsemuksen perusteet 1 op, 27 tuntia opiskelijan työtä, joista opetustunteja 7 ja opiskelijan itsenäistä opiskelua ja ryhmätyöskentelyä 20 tuntia (sis. tentin). Tentin sekä I -uusintatentin ja II-uusintatentin ajankohdat löytyvät ItsLearning-alustalta. (not translated)
• Ravintoaineiden tarve ja tehtävät elimistössä
• Asiakkaiden ravitsemustilan arviointi ja sen merkitys
• Ravitsemussuositusten mukainen ruokavalio terveyden edistämisessä ja kansansairauksien ehkäisyssä eri ikäkausina (not translated)