Siirry suoraan sisältöön

Entrepreneurship in Wellbeing Services (5 cr)

Code: 7081245-3015

General information


Enrollment
01.06.2022 - 01.09.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
02.09.2022 - 30.09.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Health and Well-being
Campus
Kupittaa Campus
Teaching languages
Finnish
Seats
10 - 20
Degree programmes
Degree Programme in Social Services
Teachers
Juha Knuuttila
Kaarina Rajala
Course
7081245
No reservations found for realization 7081245-3015!

Evaluation scale

H-5

Content scheduling

2.9 klo 8.15-9.45: Opintojakson aloitus koululla / Juha ja Kaarina
---
2.-9.9 Viikkotehtävä 1. itsenäinen ja tiimistyöskentely
9.9 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävän 1. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
9.-16.9 Viikkotehtävä 2. Itsenäinen ja tiimistyöskentely
16.9 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävä 2. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
16.-23.9 Viikkotehtävä 3. Itsenäinen ja tiimistyöskentely
23.9 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävä 3. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
30.9 klo 8-8.30 TENTTI / Kaarina Rajala
---

Objective

Objectives:
- Student is introduced to the entrepreneurship in wellbeing services, innovation activities and productization
- He/she gains basic knowledge and skills to act as an entrepreneur

Content

Content
- Entrepreneurial approach and working as an entrepreneur
- Entrepreneurship in the social and health, as well as education, fields
- Innovations and R&D activities
- Business plan
- Basic knowledge and skills of an entrepreneur

Materials

Verkko-oppimateriaali

Teaching methods

Yksilötyöskentely
Pienryhmätyöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen

Exam schedules

30.9.2022 klo 8-8.30 TENTTI
1. Uusintatentti 30.11.2022 klo 16-16.30
2. Uusintatentti 14.3.2023 klo 16-16.30

Pedagogic approaches and sustainable development

Käänteinen oppiminen
Lähiopiskelu

Completion alternatives

Opintojakson järjestetään myös verkkototeutus 7081245-3016. Verkkototeutuksessa on kaksi ryhmää:
Ryhmä A:n Zoom tapaamiset (3 kertaa) ovat aloitusviikon jälkeen 12.30-14
Ryhmä B:n Zoom tapaamiset (3 kertaa) ovat aloitusviikon jälkeen 14.15-15.45
Ryhmien opiskelijat arvotaan opintojakson aloituspäivää mennessä.

Student workload

Verkkotapaamiset 8t
Viikkotehtävien (3) opiskelu ja oppiminen: itsenäinen opiskelu, tiimiopiskelu ja kurssitapaamiset 105t
Oppimistehtävä: Liiketoimintasuunnitelma 21t
Tentti 1t

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa yli 2. kertaa kurssitapaamisesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 8t, hyl/hyv
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t hyl/hyv
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t hyl/hyv
- 1. Palautusaika 28.9 mennessä (edellytys tenttioikeudelle)
- 2. Palautusaika 28.10 mennessä (edellytys tenttioikeudelle)
- 3. Palautusaika 12.3 mennessä (edellytys tenttioikeudelle)
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t, 0-K5

Hylätty (0)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä

Further information

-

Siirry alkuun