Skip to main content

Entrepreneurship in Wellbeing Services (5 cr)

Code: 7081245-3017

General information


Enrollment
01.06.2022 - 27.10.2022
Registration for the implementation has ended.
Timing
27.10.2022 - 15.12.2022
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Health and Well-being
Campus
Location-independent
Teaching languages
Finnish
Seats
10 - 40
Degree programmes
Degree Programme in Social Services
Teachers
Juha Knuuttila
Kaarina Rajala
Course
7081245
No reservations found for realization 7081245-3017!

Evaluation scale

H-5

Content scheduling

Vko 43 To 27.10.2022 klo 16-18 Opintojakson aloitus
Vko 45 To 10.11.2022 klo 16-18 Kurssitapaaminen Zoom: Viikkotehtävä 1. Yrittäjyys sosiaalihuollossa ja varhaiskasvatuksessa käsittely / Juha K
Vko 47 To 24.11.2022 klo 16-18 Kurssitapaaminen Zoom: Viikkotehtävä 2. Liiketoimintasuunnitelma, palvelun tuotteistaminen ja tuotekehitys käsittely / Juha K
Vko 49 To 08.12.2022 klo 16-18 Kurssitapaaminen Zoom: Viikkotehtävä 3. Yrittäjän perustiedot ja taidot käsittely / Juha K
5.12.2022 klo 23.59 liiketoimintasuunnitelma viimeinen palautusmahdollisuus, jos haluaa osallistua tenttiin / Juha K
Vko 50 To 15.12.2022 klo 16-16.30 Opintojakson verkkotentti / vastuuopettaja: Kaarina R

Objective

Objectives:
- Student is introduced to the entrepreneurship in wellbeing services, innovation activities and productization
- He/she gains basic knowledge and skills to act as an entrepreneur

Content

Content
- Entrepreneurial approach and working as an entrepreneur
- Entrepreneurship in the social and health, as well as education, fields
- Innovations and R&D activities
- Business plan
- Basic knowledge and skills of an entrepreneur

Materials

Verkko-oppimateriaalit

Teaching methods

Yksilötyöskentely
Parityöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen

Exam schedules

Opintojakson tentti 15.12.2022 klo 16-16.30
1. Uusintatentti 16.2.2023 klo 16-16.30 (liiketoimintasuunnitelman viimeinen palautusajankohta 14.2 klo 23.59)
2. Uusintatentti 1.6.2023 klo 16-16.30 (liiketoimintasuunnitelman viimeinen palautusajankohta 30.5 klo 23.59)
Mikäli opiskelija ei ole tehnyt kurssisuorituksia hyväksytysti, opintojakso merkitään hylätyksi ja opiskelija ilmoittautuu seuraavalle verkkoryhmän toteutukselle.

Pedagogic approaches and sustainable development

Käänteinen oppiminen
Verkko-oppiminen

Completion alternatives

Ei valinnaisia suoritustapoja

Student workload

1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa yli 2. kertaa kurssitapaamisesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 8t
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t

Evaluation methods and criteria

1 Suoritus: Opiskelijan tulee osallistua kurssitapaamisiin, viikkotehtävien ja liiketoimintasuunnitelman tekemiseen, hyv/hyl
2. Suoritus: Opintojakson osaamisen näyttäminen, tentti, / 0-K5

Failed (0)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä

Assessment criteria, satisfactory (1-2)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä

Assessment criteria, good (3-4)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä

Assessment criteria, excellent (5)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä

Further information

-

Go back to top of page