Entrepreneurship in Wellbeing Services (5 cr)
Code: 7081245-3017
General information
- Enrollment
-
01.06.2022 - 27.10.2022
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
27.10.2022 - 15.12.2022
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Health and Well-being
- Campus
- Location-independent
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 10 - 40
- Degree programmes
- Degree Programme in Social Services
- Teachers
- Juha Knuuttila
- Kaarina Rajala
- Course
- 7081245
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
Vko 43 To 27.10.2022 klo 16-18 Opintojakson aloitus
Vko 45 To 10.11.2022 klo 16-18 Kurssitapaaminen Zoom: Viikkotehtävä 1. Yrittäjyys sosiaalihuollossa ja varhaiskasvatuksessa käsittely / Juha K
Vko 47 To 24.11.2022 klo 16-18 Kurssitapaaminen Zoom: Viikkotehtävä 2. Liiketoimintasuunnitelma, palvelun tuotteistaminen ja tuotekehitys käsittely / Juha K
Vko 49 To 08.12.2022 klo 16-18 Kurssitapaaminen Zoom: Viikkotehtävä 3. Yrittäjän perustiedot ja taidot käsittely / Juha K
5.12.2022 klo 23.59 liiketoimintasuunnitelma viimeinen palautusmahdollisuus, jos haluaa osallistua tenttiin / Juha K
Vko 50 To 15.12.2022 klo 16-16.30 Opintojakson verkkotentti / vastuuopettaja: Kaarina R
Objective
Objectives:
- Student is introduced to the entrepreneurship in wellbeing services, innovation activities and productization
- He/she gains basic knowledge and skills to act as an entrepreneur
Content
Content
- Entrepreneurial approach and working as an entrepreneur
- Entrepreneurship in the social and health, as well as education, fields
- Innovations and R&D activities
- Business plan
- Basic knowledge and skills of an entrepreneur
Materials
Verkko-oppimateriaalit
Teaching methods
Yksilötyöskentely
Parityöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen
Exam schedules
Opintojakson tentti 15.12.2022 klo 16-16.30
1. Uusintatentti 16.2.2023 klo 16-16.30 (liiketoimintasuunnitelman viimeinen palautusajankohta 14.2 klo 23.59)
2. Uusintatentti 1.6.2023 klo 16-16.30 (liiketoimintasuunnitelman viimeinen palautusajankohta 30.5 klo 23.59)
Mikäli opiskelija ei ole tehnyt kurssisuorituksia hyväksytysti, opintojakso merkitään hylätyksi ja opiskelija ilmoittautuu seuraavalle verkkoryhmän toteutukselle.
Pedagogic approaches and sustainable development
Käänteinen oppiminen
Verkko-oppiminen
Completion alternatives
Ei valinnaisia suoritustapoja
Student workload
1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa yli 2. kertaa kurssitapaamisesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 8t
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 105t
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 21t
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t
Evaluation methods and criteria
1 Suoritus: Opiskelijan tulee osallistua kurssitapaamisiin, viikkotehtävien ja liiketoimintasuunnitelman tekemiseen, hyv/hyl
2. Suoritus: Opintojakson osaamisen näyttäminen, tentti, / 0-K5
Failed (0)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä
Assessment criteria, satisfactory (1-2)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä
Assessment criteria, good (3-4)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä
Assessment criteria, excellent (5)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä
Further information
-