Johanna Kurtti
Voutilainen E, Fogelholm M & Mutanen M. 2015. Ravitsemustaito. Sanoma Pro.
Suomalaiset ravitsemussuositukset 2014. Valtion ravitsemusneuvottelukunta. Helsinki 2014 (www.vrn.fi)
Tarkemmin oppimateriaali annetaan ensimmäisellä verkko-opetustunnilla. (not translated)
Keskusteleva verkko-opetus, itsenäinen opiskelu, ryhmätyöskentely ja yksilötentti (not translated)
Tentti: numeerinen arviointi (not translated)
Finnish
01.08.2022 - 31.12.2022
02.07.2022 - 09.09.2022
15 - 45
Health and Well-being
Johanna Kurtti (not translated)
Degree Programme in Nursing
Kupittaa Campus
H-5
Tiimioppiminen ja ryhmätyöskentely (not translated)
Ravitsemuksen perusteet 1 op, 27 tuntia opiskelijan työtä, joista verkko-opetustunteja 4 ja opiskelijan itsenäistä opiskelua ja ryhmätyöskentelyä 23 tuntia (sis. tentin). Tentin sekä I -uusintatentin ja II-uusintatentin ajankohdat löytyvät ItsLearning-alustalta. (not translated)
• Ravintoaineiden tarve ja tehtävät elimistössä
• Asiakkaiden ravitsemustilan arviointi ja sen merkitys
• Ravitsemussuositusten mukainen ruokavalio terveyden edistämisessä ja kansansairauksien ehkäisyssä eri ikäkausina (not translated)