Johanna Kurtti
Valtion ravitsemusneuvottelukunta 2010 Ravitsemushoito. Suositus sairaaloihin, terveyskeskuksiin, palvelu- ja hoitokoteihin sekä kuntoutuskeskuksiin.
Voutilainen E. Fogelholm M. & Mutanen M. 2015 Ravitsemustaito s. 169 - 202.
Sinisalo, L. 2015. Ravitsemus hoitotyössä.
Tarkemmin oppimateriaali ensimmäisellä tunnilla. (not translated)
Toteutetaan keskustelevana opetuksena, pienryhmätyöskentelynä sekä oppimistehtävinä.
Keskeisinä teemoina ovat sisätauti- ja kirurgisen potilaan ravitsemustilan arviointi, ravitsemushoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. (not translated)
Arviointi hyväksytty / hylätty. Hyväksytyn suorituksen edellytyksenä on yksilö- ja ryhmätehtävien suorittaminen. Ryhmätyöhön liittyvä poissaolo korvataan osallistumalla rinnakkaisryhmän vastaaviin tunteihin; ryhmätehtävien tekemiseen, esittämiseen ja opponointiin tai muulla erikseen sovittavalla tavalla. (not translated)
Finnish
01.08.2022 - 31.12.2022
01.06.2022 - 09.09.2022
15 - 30
Health and Well-being
Johanna Kurtti (not translated)
Degree Programme in Nursing
Kupittaa Campus
Hyväksytty/Hylätty
Tiimioppiminen ja ryhmätyöskentely (not translated)
Ravitsemushoito 1 op = opiskelijan työtä 27 h; josta opetustunnit 7 h ja itsenäinen työskentely 20 h (itsenäinen opiskelu, ryhmätyöskentely ja ravitsemustehtävien teko). (not translated)
Ravitsemushoito 1 op:
Sisätauti- ja kirurgisen potilaan ravitsemushoito ja ohjaus sekä sairauksiin liittyvät erityisruokavaliot (not translated)