Siirry suoraan sisältöön

Food processingLaajuus (10 op)

Opintojakson tunnus: TE00BR58

Opintojakson perustiedot


Laajuus
10 op
Opetuskieli
englanti
suomi

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa:
- nimetä elintarviketeollisuuden keskeisimmät prosessit
- arvioida elintarvikkeiden säilyvyyteen vaikuttavia tekijöitä
- arvioida prosessivaiheiden vaikutukset tuotelaatuun
- määritellä maidon erityispiirteet raaka-aineena ja maidon eri komponenttien hyödyntämismahdollisuudet sekä maitotuotteiden valmistusprosessit ja -laitteistot
- määritellä eri viljalajit ja tunnistaa viljan erityispiirteet raaka-aineena ja niiden eri komponenttien hyödyntämismahdollisuudet sekä arvioida viljan laatuun vaikuttavia tekijöitä ja määritellä viljatuotteiden valmistusprosessit ja -laitteistot
-tunnistaa liha-alan raaka-aineet, lihan laatuun ja käyttöominaisuuksiin vaikuttavia tekijöitä ja osaa soveltaa tärkeimpiä lihavalmisteiden valmistusprosesseja

Sisältö

- Elintarviketeollisuuden keskeisimmät yksikköprosessit
- Elintarviketeollisuuden keskeisimmät tuotantoprosessit
- Uuselintarvikkeet
- Pakkausmateriaalit sekä pakkausteknologia

Siirry alkuun