Johanna Kurtti
Voutilainen E, Fogelholm M & Mutanen M. 2015. Ravitsemustaito. Sanoma Pro.
Suomalaiset ravitsemussuositukset 2014. Valtion ravitsemusneuvottelukunta. Helsinki 2014 (www.vrn.fi)
Tarkemmin oppimateriaali kerrotaan ensimmäisellä opetustunnilla.
Keskusteleva opetus, itsenäinen opiskelu, ryhmätyöskentely ja yksilötentti
Tentti: numeerinen arviointi
Suomi
01.08.2022 - 31.12.2022
02.07.2022 - 09.09.2022
15 - 50
Terveys ja hyvinvointi
Johanna Kurtti
Sairaanhoitajakoulutus
Kupittaan kampus
0.00 op
0.00 op
H-5
Tiimioppiminen ja ryhmätyöskentely
Ravitsemuksen perusteet 1 op, 27 tuntia opiskelijan työtä, joista opetustunteja 7 ja opiskelijan itsenäistä opiskelua ja ryhmätyöskentelyä 20 tuntia (sis. tentin). Tentin sekä I -uusintatentin ja II-uusintatentin ajankohdat löytyvät ItsLearning-alustalta.
• Ravintoaineiden tarve ja tehtävät elimistössä
• Asiakkaiden ravitsemustilan arviointi ja sen merkitys
• Ravitsemussuositusten mukainen ruokavalio terveyden edistämisessä ja kansansairauksien ehkäisyssä eri ikäkausina