Bio- ja elintarvikeprosessit (10 op)
Toteutuksen tunnus: 5021105-1001
Toteutuksen perustiedot
Ajoitus
07.01.2016 - 20.05.2016
Opintopistemäärä
10 op
Virtuaaliosuus
10 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 80
Koulutus
- Prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus
Opettaja
- Mika Jokinen
- Juha Nurmio
- Liisa Lehtinen
Ryhmät
-
NPROMS14Prosessi- ja materiaalitekniikka
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata erilaisten bio- ja elintarvikeprosessien erityispiirteitä ja osaa valita ja mitoittaa eri prosesseille tarvittavia valmistus- ja analyysilaitteita. Hän osaa käyttää suunnittelussa CAD-ohjelmia ja osaa hyödyntää prosessiosaamista teknologiansiirtohankkeissa, ohjauksen ja analyysien suunnittelussa ja siirtämisessä tuotantomittakaavan.
Sisältö
Opintojaksolla käsitellään bio- ja elintarvikeprosessien erityispiirteitä ja niihin liittyviä prosessi- ja analyysilaitteitasekä mittausmenetelmiä. Opintojakso toteutetaan englanniksi yhteisopettajuutena niin, että mukana on sekä prosessitekniikan että englannin kielen ja viestinnän opettaj(i)a.
Arviointiasteikko
H-5