Bio- ja elintarvikeprosessit (10 op)
Toteutuksen tunnus: 5021105-1001
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
-
07.01.2016 - 20.05.2016
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 10 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 10 op
- TKI-osuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Tekniikka ja liiketoiminta
- Toimipiste
- Kupittaan kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 20 - 80
- Koulutus
- Prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus
- Opettajat
- Mika Jokinen
- Juha Nurmio
- Liisa Lehtinen
- Opintojakso
- 5021105
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata erilaisten bio- ja elintarvikeprosessien erityispiirteitä ja osaa valita ja mitoittaa eri prosesseille tarvittavia valmistus- ja analyysilaitteita. Hän osaa käyttää suunnittelussa CAD-ohjelmia ja osaa hyödyntää prosessiosaamista teknologiansiirtohankkeissa, ohjauksen ja analyysien suunnittelussa ja siirtämisessä tuotantomittakaavan.
Sisältö
Opintojaksolla käsitellään bio- ja elintarvikeprosessien erityispiirteitä ja niihin liittyviä prosessi- ja analyysilaitteitasekä mittausmenetelmiä. Opintojakso toteutetaan englanniksi yhteisopettajuutena niin, että mukana on sekä prosessitekniikan että englannin kielen ja viestinnän opettaj(i)a.