Siirry suoraan sisältöön

Bio- ja elintarvikeprosessit (10 op)

Toteutuksen tunnus: 5021105-1001

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
07.01.2016 - 20.05.2016
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
10 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
20 - 80
Koulutus
Prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus
Opettajat
Mika Jokinen
Juha Nurmio
Liisa Lehtinen
Opintojakso
5021105
Toteutukselle 5021105-1001 ei löytynyt varauksia!

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata erilaisten bio- ja elintarvikeprosessien erityispiirteitä ja osaa valita ja mitoittaa eri prosesseille tarvittavia valmistus- ja analyysilaitteita. Hän osaa käyttää suunnittelussa CAD-ohjelmia ja osaa hyödyntää prosessiosaamista teknologiansiirtohankkeissa, ohjauksen ja analyysien suunnittelussa ja siirtämisessä tuotantomittakaavan.

Sisältö

Opintojaksolla käsitellään bio- ja elintarvikeprosessien erityispiirteitä ja niihin liittyviä prosessi- ja analyysilaitteitasekä mittausmenetelmiä. Opintojakso toteutetaan englanniksi yhteisopettajuutena niin, että mukana on sekä prosessitekniikan että englannin kielen ja viestinnän opettaj(i)a.

Siirry alkuun