Siirry suoraan sisältöön

Bio- ja elintarvikeprosessit (10 op)

Toteutuksen tunnus: 5021105-1001

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus

07.01.2016 - 20.05.2016

Opintopistemäärä

10 op

Virtuaaliosuus

10 op

TKI-osuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Tekniikka ja liiketoiminta

Toimipiste

Kupittaan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

20 - 80

Koulutus

  • Prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus

Opettaja

  • Mika Jokinen
  • Juha Nurmio
  • Liisa Lehtinen

Ryhmät

  • NPROMS14
    Prosessi- ja materiaalitekniikka

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata erilaisten bio- ja elintarvikeprosessien erityispiirteitä ja osaa valita ja mitoittaa eri prosesseille tarvittavia valmistus- ja analyysilaitteita. Hän osaa käyttää suunnittelussa CAD-ohjelmia ja osaa hyödyntää prosessiosaamista teknologiansiirtohankkeissa, ohjauksen ja analyysien suunnittelussa ja siirtämisessä tuotantomittakaavan.

Sisältö

Opintojaksolla käsitellään bio- ja elintarvikeprosessien erityispiirteitä ja niihin liittyviä prosessi- ja analyysilaitteitasekä mittausmenetelmiä. Opintojakso toteutetaan englanniksi yhteisopettajuutena niin, että mukana on sekä prosessitekniikan että englannin kielen ja viestinnän opettaj(i)a.

Arviointiasteikko

H-5