Siirry suoraan sisältöön

Kiinteistön hoito ja kunnossapito (4 op)

Toteutuksen tunnus: 5041250-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.07.2022 - 16.09.2022

Ajoitus

01.09.2022 - 31.12.2022

Opintopistemäärä

4 op

Virtuaaliosuus

4 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Tekniikka ja liiketoiminta

Toimipiste

Kupittaan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

10 - 40

Koulutus

  • Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus, insinööri

Opettaja

  • Marita Antikainen

Ryhmät

  • KORS20
    KORS20
  • PRAKIS20
    Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus, insinööri S20

Tavoitteet

Opiskelija tuntee kiinteistönhoitoon ja kunnossapitoon liittyvät tehtäväkokonaisuudet sekä niiden yhteydet ja vaikutukset kiinteistön elinkaaritalouteen. Opiskelija osaa laatia perustellun ja elinkaaritaloudellisen kiinteistön hoito- ja kunnossapitosuunnitelman.

Oppimateriaalit

Itslearning

Opetusmenetelmät

Itsenäinen verkko-opiskelu,

Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys

Innovaatiopedagogiikka, verkkopedagogiikka

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Tarkempi kuvaus Itslearning

Sisällön jaksotus

Opiskelija tuntee kiinteistönhoitoon ja kunnossapitoon liittyvät tehtäväkokonaisuudet sekä niiden yhteydet ja vaikutukset kiinteistön elinkaaritalouteen. Opiskelija osaa laatia perustellun ja elinkaaritaloudellisen kiinteistön hoito- ja kunnossapitosuunnitelman. Opinnot suoritetaan 100 % verkossa.

Opintojakso alkaa 12.9.2022

Viestintäkanava ja lisätietoja

Marita Antikainen

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Kolme oppimistehtävää

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Opiskelija tietää, mitä kiinteistön hoito –ja kunnossapidolla tarkoitetaan ja pystyy tekemään pienimuotoisen kunnossapitosuunnitelman. Hän pystyy kirjoittamaan ohjeiden mukaisen kirjallisen raportin. Hänen osallistumisensa verkkotyöskentelyyn on puutteellista

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Opiskelija tietää, mitä kiinteistön hoito –ja kunnossapidolla tarkoitetaan ja ymmärtää sen merkityksen kiinteistöomaisuuden ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Opiskelija pystyy tekemään perustellun kunnossapitosuunnitelman. Hän pystyy kirjoittamaan ohjeiden mukaisen ja lähdemateriaalia peilaavan kirjallisen raportin.. Opiskelija asennoituu opintojaksoon positiivisesti ja osallistuu aktiivisesti verkkotyöskentelyyn.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija tietää ja ymmärtää, mitä kiinteistön hoito –ja kunnossapidolla tarkoitetaan, ymmärtää sen merkityksen kiinteistöliiketoiminnassa ja tehtävissä näkyy tekijän kehittävä työote alaan. Opiskelija pystyy tekemään perustellun ja kehittämisnäkökulmia huomioivan kunnossapitosuunnitelman. Hän pystyy suunnittelemaan ja kirjoittamaan ohjeiden mukaisen ja erinomaisella tavalla lähdemateriaalia peilaavan kirjallisen tutkielman. Opiskelija asennoituu opintojaksoon erittäin positiivisesti ja osallistuu verkkotyöskentelyyn aktiivisesti tuoden tähän jotain uutta ja merkityksellistä.