Anne Antero
Kurssin työtilassa ITSissä olevat luentovideot ja kirjallinen materiaali, kirjallisuutta opiskelijan oman valinnan mukaan, opiskelijoiden tekeillä olevat ja valmiit tekstit. Kirjallisissa tehtävissä hyödynnetään Messissä olevia opinnäytetyön lähdemerkintäohjeita.
Suomi
26.09.2022 - 15.12.2022
01.06.2022 - 25.09.2022
Tekniikka ja liiketoiminta
Lehtori Anne Antero, anne.antero@turkuamk.fi, puh. 044 907 4994.
Opintojaksolla viestitään ja tiedotetaan kurssiin liittyvistä asioista ensisijaisesti tunneilla ja toissijaisesti ITSissä. Tehtäväkohtaisista asioista viestitään ITSissä. Sähköpostia käytetään vain akuuttien tilanteiden hoitamiseen ja ei-julkisia tietoja sisältävään viestittelyyn. Sinun ei tarvitse antaa opettajalle henkilökohtaisia tietoja, kuten terveystietojasi, kurssin aikana.
Konetekniikan koulutus
Kupittaan kampus
0.00 op
4.00 op
H-5
Mikäli toteat, että sinulla on kurssin oppimistavoitteisin sopivaa aiemmin hankittua osaamista, voit suorittaa kurssin ahot-menettelyllä. Ahot-suorituksen edellytyksenä on työkokemus kurssin osaamisalueelta. Huomaa, että kurssin sisältö koostuu talous-osiosta, johtamis-osiosta ja yrittäjyys-osiosta. Ilmoittaudu kurssille tavalliseen tapaan, jolloin saat oikeuden kurssin ITS-työtilaan. Työtilassa on tarkemmat ohjeet ahot-menettelyä varten ja portfolion laatimisohjeet.
Jos olet suorittanut vastaavan sisältöisen ja laajuisen kurssin tai vastaavan sisältöisen ja laajuisen kurssin kultakin osa-alueelta (talous, johtaminen, yrittäjyys) aiemmissa korkeakouluopinnoissasi, voit hakea kurssista hyväksilukua tekemällä hakemuksen koulutusohjelmasi kt-vastaavalle. Jos olet ilmoittautunut kurssille, peruuta ilmoittautuminen, kun saat tiedon hyväksiluvusta.
Huom! Koulutusohjelman vava-kurssien perusteella ei myönnetä hyväksilukua pakollisista perusopinnoista, koska sisällöt eivät vastaa toisiaan.
Hyväksyttyjä tehtäviä ei voi uusia.
Opintojaksoa voi täydentää osallistumalla seuraavaan toteutukseen sen hetkisten vaatimusten mukaisesti. Täydennysoikeus edellyttää, että kurssi on merkitty Pepissä hylätyksi (arvosana 0).
Tutkiva oppiminen, tekemällä oppiminen, uuden sisällön yhdistäminen jo opittuun tietoon, keskustelu, tiimityöskentely, reflektointi, lukupiiri, lukeminen ja luetun vieminen käytäntöön.