Nutritional Care (1 cr)
Code: TH00BW35-3004
General information
- Enrollment
-
01.06.2024 - 21.10.2024
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
14.10.2024 - 08.11.2024
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 1 cr
- Local portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Campus
- Kupittaa Campus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 10 - 30
- Degree programmes
- Degree Programme in Public Health Nursing
- Teachers
- Johanna Kurtti
- Course
- TH00BW35
Realization has 2 reservations. Total duration of reservations is 5 h 45 min.
Time | Topic | Location |
---|---|---|
Mon 21.10.2024 time 12:00 - 14:30 (2 h 30 min) |
Aloitus klo 12.00 Ravitsemushoito TH00BW35-3004 |
etänä
|
Fri 01.11.2024 time 08:15 - 11:30 (3 h 15 min) |
Ravitsemushoito TH00BW35-3004 |
etänä
|
Evaluation scale
Hyväksytty/Hylätty
Content scheduling
Ravitsemushoito 1 op:
Sisätauti- ja kirurgisen potilaan ravitsemushoito ja ohjaus sekä sairauksiin liittyvät erityisruokavaliot
Opetustunnit viikoilla 43-44.
Objective
Students will
• Be able to cooperate with a multidisciplinary expert network to integrate nutritional care and guidance into the nursing of internal medicine and surgical patients
Content
Contents
• Nutritional care and counselling for internal medicine and surgical patients and special diets most commonly associated with these diseases
Materials
Ravitsemushoitosuositus. Valtion ravitsemusneuvottelukunta ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Ohjaus 3/2023.
Sinisalo, L. 2015. Ravitsemus hoitotyössä.
Tarkemmin oppimateriaali ensimmäisellä tunnilla.
Teaching methods
Toteutetaan keskustelevana opetuksena, pienryhmätyöskentelynä sekä oppimistehtävinä.
Keskeisinä teemoina ovat sisätauti- ja kirurgisen potilaan ravitsemustilan arviointi, ravitsemushoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi.
International connections
Tiimioppiminen ja ryhmätyöskentely
Student workload
Ravitsemushoito 1 op = opiskelijan työtä 27 h; josta opetustunnit 7 h ja itsenäinen työskentely 20 h (itsenäinen opiskelu, ryhmätyöskentely ja ravitsemustehtävien ja testin teko).