Siirry suoraan sisältöön

Product Development and Analytics (5 op)

Toteutuksen tunnus: TE00BV68-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.06.2024 - 01.09.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
02.09.2024 - 15.12.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Bio- ja kemiantekniikan koulutus
Opettajat
Eija Kulju
Ryhmät
PBIOKES22
Bio- ja kemiantekniikan koulutus
PBIOKES22Elintarvike
PBIOKES22Elintarvike
Opintojakso
TE00BV68

Toteutuksella on 28 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 97 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ke 04.09.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Intro - Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_B164 Tapio muunto
Ke 11.09.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_B164 Tapio muunto
Ke 18.09.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_B164 Tapio muunto
Ke 18.09.2024 klo 12:00 - 16:00
(4 t 0 min)
Kitchenshift Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ke 25.09.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_B164 Tapio muunto
Ke 25.09.2024 klo 12:00 - 16:00
(4 t 0 min)
Kitchenshift Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Pe 27.09.2024 klo 08:00 - 12:00
(4 t 0 min)
Kitchenshift - Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ke 02.10.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_B164 Tapio muunto
Ke 02.10.2024 klo 12:00 - 16:00
(4 t 0 min)
Kitchenshift Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ke 09.10.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Interaction lab Product Development and Analytics TE00BV68-3004
Ke 09.10.2024 klo 12:00 - 16:00
(4 t 0 min)
Kitchen shift Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ke 23.10.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_B164 Tapio muunto
Ke 23.10.2024 klo 12:00 - 16:00
(4 t 0 min)
Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ma 28.10.2024 klo 08:00 - 12:00
(4 t 0 min)
Kitchen shift Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ke 30.10.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Sensory test Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ke 30.10.2024 klo 09:00 - 10:00
(1 t 0 min)
Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_B166 Kullervo
Ti 05.11.2024 klo 12:00 - 16:00
(4 t 0 min)
Kitchen shift Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ke 06.11.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_B164 Tapio muunto
Ke 06.11.2024 klo 12:00 - 16:00
(4 t 0 min)
Kitchen shift Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ke 13.11.2024 klo 09:00 - 16:00
(7 t 0 min)
Kitchen shift Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ti 19.11.2024 klo 10:00 - 16:00
(6 t 0 min)
Kitchen shift Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ke 20.11.2024 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Kitchenshift Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ke 20.11.2024 klo 10:00 - 14:00
(4 t 0 min)
Consumer test in Educity Product Development and Analytics TE00BV68-3004
EDU_2057 Taidon portaat
EDU_2072 Työkahvila Aurinkokylpy /Esitystila avo
Ke 27.11.2024 klo 09:00 - 10:00
(1 t 0 min)
Product Development and Analytics TE00BV68-3004
Teams
Ke 04.12.2024 klo 09:00 - 11:00
(2 t 0 min)
Report clinic Product Development and Analytics TE00BV68-3004
Teams
Ti 10.12.2024 klo 12:00 - 16:00
(4 t 0 min)
Kitchenshift Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Ke 11.12.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Product Development and Analytics TE00BV68-3004
EDU_2057 Taidon portaat
EDU_2072 Työkahvila Aurinkokylpy /Esitystila avo
Ke 11.12.2024 klo 12:00 - 16:00
(4 t 0 min)
Kitchen cleaning Product Development and Analytics TE00BV68-3004
LEM_A140 Tuotekehityskeittiö (biokeittiö)
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Arviointiasteikko

H-5

Sisällön jaksotus

Starting info week 36 Wed 4.9.24
Week 37 assignment
Weekly meetings 36-50
Final presentations week 49


The participants will develope a food product from a chosen raw material. The group work is done from industry's view. They will participate in product development lessons held by RDI personnel from the industry.
During the course participants will learn about consumer research, product development, cost of different food processes considering sustainable development and it's principles. Course is implemented together with material technology and University of Turku Food Sciences.

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa elintarvikkeiden tuotekehitysprosessia sekä kustannustehokkuutta ja -laskentaa. Opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat elintarvikkeen tuotekehitysprojektin sekä tuotteelle kuluttajatutkimuksen. Opiskelija osaa kuvata aistien toimintaa sekä osaa järjestää aistinvaraisen arvioinnin.

Sisältö

- Elintarvikkeen tuotekehitysprosessi
- Tuotekehityksen merkitys yritykselle
- Tuotekehitysprojekti cdio-periaatteiden mukaisesti
- Aistinvarainen arviointi sekä aistinvaraisen arvioinnin testien järjestäminen

Oppimateriaalit

The course will be held in English. Students gather their own material. Material delivered during lessons is in Teams.

Opetusmenetelmät

Project based learning, task based learning, research, literature study, web based material, individual learning, laboratory work,

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

No exam.

Kansainvälisyys

International studies, Team learning, Co-teaching, Based on working-life needs, Project work, Digi-learning

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

For individual implementation, please contact Eija Kulju.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Project plan, project reporting, Learning Cafe, Laboratory work, demonstrations, Final report and exhibition
The students measure their workload by keeping record of working hours. Total hours 5 x 26,7 h.

Lisätiedot

The course consists of product development, laboratory and groupwork. Therefore, the participation is oblicatory.

Siirry alkuun