Skip to main content

Practical Training 2 (10 cr)

Code: 5091106-3014

General information


Enrollment
08.01.2025 - 09.05.2025
Registration for the implementation has begun.
Timing
08.01.2025 - 30.09.2025
Implementation is running.
Number of ECTS credits allocated
10 cr
Local portion
10 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Engineering and Business
Campus
Location-independent
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 80
Degree programmes
Degree Programme in Industrial Management Engineering
Teachers
Virpi Raivonen
Groups
PTUTAMS22
PTUTAMS22
PTUTAS22A
PTUTAS22A
PTUTAS22B
PTUTAS22B
PTUTAS22PROD
Product and production management
PTUTAS22LOG
Procurement and logistics
Course
5091106
No reservations found for realization 5091106-3014!

Evaluation scale

Hyväksytty/Hylätty

Content scheduling

Harjoittelujaksot ajoittuvat pääsääntöisesti jokaisen opiskeluvuoden kevääseen/alkukesään.

Ammattiharjoittelu 2, 10 op, suoritetaan opintojen loppuvaiheessa.

Edeltävät harjoittelut:

Perusharjoittelu 10 op
Ammattiharjoittelu 1, 10 op

Objective

The purpose of the practical training is to deepen the students professional skills in work in practise. At the same time, the student gets familiar with work places in the field, employees´ job descriptions and tasks, work safety and machines and devices. The student develops his/her cooperative skills and learns to assess the keeping up in his/her work and development as a member in a work community
                                                                                                                                               

Content

practical training is guided

Student workload

Harjoittelun kesto on 7 vikkoa noin 40 h viikossa.
Harjoittelujakson ei tarvitse olla yhtenäinen seitsemän viikon jakso, vaan sen voi koostua useammasta jaksosta. Pääsääntöisesti suositellaan kuitenkin yhtäjaksoista harjoittelua.

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksytty suoritus edellyttää että kaikki pyydetty dokumentaatio on palautettu harjoittelujakson jälkeen.

Go back to top of page