Siirry suoraan sisältöön

Entrepreneurship in Wellbeing Services (5 cr)

Code: 7081245-3022

General information


Enrollment
02.12.2023 - 15.01.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
15.01.2024 - 12.02.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
4 cr
Virtual portion
1 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Health and Well-being
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 25
Degree programmes
Degree Programme in Social Services
Teachers
Juha Knuuttila
Kaarina Rajala
Course
7081245
No reservations found for realization 7081245-3022!

Evaluation scale

H-5

Content scheduling

15.1 klo 10-11.30 Opintojakson aloitus koululla / Juha ja Kaarina
---
15.1.-21.1 Viikkotehtävä 1. itsenäinen ja tiimistyöskentely
22.1 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävän 1. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
22.1-29.1 Viikkotehtävä 2. Itsenäinen ja tiimistyöskentely
29.1 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävä 2. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
29.1-5.2 Viikkotehtävä 3. Itsenäinen ja tiimistyöskentely
5.2 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävä 3. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
12.2 klo 8.15-8.45 TENTTI / Kaarina Rajala
---

Objective

Objectives:
- Student is introduced to the entrepreneurship in wellbeing services, innovation activities and productization
- He/she gains basic knowledge and skills to act as an entrepreneur

Content

Content
- Entrepreneurial approach and working as an entrepreneur
- Entrepreneurship in the social and health, as well as education, fields
- Innovations and R&D activities
- Business plan
- Basic knowledge and skills of an entrepreneur

Materials

Verkko-oppimateriaali julkaistaan opintojakson alkaessa

Teaching methods

Yksilötyöskentely
Pienryhmätyöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen

Exam schedules

Opintojakson tentti: 12.2.2024 klo 8.15-8.45 / Kaarina Rajala
29.05.2024 KLO 8.30-9.00 1. uusintatentti / Juha Knuuttila
04.09.2024 klo 8.30-9.00 2. uusintatentti / Juha Knuuttila
HUOM. Uusintatentteihin ilmoittaudutaan sähköpostitse viimeistään 2 viikkoa ennen tenttipäivää: juha.knuuttila@turkuamk.fi

Pedagogic approaches and sustainable development

Käänteinen oppiminen
Lähiopiskelu

Completion alternatives

7081245-3023 Yrittäjyys hyvinvointipalveluissa / verkkototeutus 5 - 5 op
Ryhmät: PSOSTS21

Student workload

Kurssitapaamiset (lähiopiskelu) 14t
Viikkotehtävien (3) opiskelu ja oppiminen: itsenäinen opiskelu ja tiimiopiskelu 96t
Oppimistehtävä: Liiketoimintasuunnitelma 24t
Tentti 1t

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa enemmän kuin kerran kontaktiopetuksesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 14t, hyl/hyv
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 96t hyl/hyv
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 24t hyl/hyv
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t, 0-K5

Hylätty (0)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä

Further information

Opintojaksoon liittyvät mahdolliset tarkentuvat ohjeet toteutuksen aikana löytyvät Itsin kurssin yleiskatsauksesta.

Siirry alkuun