Entrepreneurship in Wellbeing Services (5 cr)
Code: 7081245-3022
General information
- Enrollment
-
02.12.2023 - 15.01.2024
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
15.01.2024 - 12.02.2024
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 4 cr
- Virtual portion
- 1 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Unit
- Health and Well-being
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 25
- Degree programmes
- Degree Programme in Social Services
- Teachers
- Juha Knuuttila
- Kaarina Rajala
- Course
- 7081245
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
15.1 klo 10-11.30 Opintojakson aloitus koululla / Juha ja Kaarina
---
15.1.-21.1 Viikkotehtävä 1. itsenäinen ja tiimistyöskentely
22.1 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävän 1. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
22.1-29.1 Viikkotehtävä 2. Itsenäinen ja tiimistyöskentely
29.1 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävä 2. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
29.1-5.2 Viikkotehtävä 3. Itsenäinen ja tiimistyöskentely
5.2 klo 8.15-11.30 Viikkotehtävä 3. kurssikäsittely koululla / Juha ja Kaarina
---
12.2 klo 8.15-8.45 TENTTI / Kaarina Rajala
---
Objective
Objectives:
- Student is introduced to the entrepreneurship in wellbeing services, innovation activities and productization
- He/she gains basic knowledge and skills to act as an entrepreneur
Content
Content
- Entrepreneurial approach and working as an entrepreneur
- Entrepreneurship in the social and health, as well as education, fields
- Innovations and R&D activities
- Business plan
- Basic knowledge and skills of an entrepreneur
Materials
Verkko-oppimateriaali julkaistaan opintojakson alkaessa
Teaching methods
Yksilötyöskentely
Pienryhmätyöskentely
Kurssityöskentely
Oppimistehtäväperusteinen
Keskusteluperusteinen
Exam schedules
Opintojakson tentti: 12.2.2024 klo 8.15-8.45 / Kaarina Rajala
29.05.2024 KLO 8.30-9.00 1. uusintatentti / Juha Knuuttila
04.09.2024 klo 8.30-9.00 2. uusintatentti / Juha Knuuttila
HUOM. Uusintatentteihin ilmoittaudutaan sähköpostitse viimeistään 2 viikkoa ennen tenttipäivää: juha.knuuttila@turkuamk.fi
Pedagogic approaches and sustainable development
Käänteinen oppiminen
Lähiopiskelu
Completion alternatives
7081245-3023 Yrittäjyys hyvinvointipalveluissa / verkkototeutus 5 - 5 op
Ryhmät: PSOSTS21
Student workload
Kurssitapaamiset (lähiopiskelu) 14t
Viikkotehtävien (3) opiskelu ja oppiminen: itsenäinen opiskelu ja tiimiopiskelu 96t
Oppimistehtävä: Liiketoimintasuunnitelma 24t
Tentti 1t
Evaluation methods and criteria
1. Suoritus: Osallistuminen kurssitapaamisiin: opintojakson aloitukseen (1) ja kolmeen (3) viikkotehtäviin liittyvissä kurssitapaamiseen (Mikäli opiskelija on poissa enemmän kuin kerran kontaktiopetuksesta, kurssityöskentely tulee suorittaa seuraavan toteutuksen aikana.) 14t, hyl/hyv
2. Suoritus: Viikkotehtävien (3) tekeminen ja opiskelu 96t hyl/hyv
3. Suoritus: Liiketoimintasuunnitelmaharjoituksen tekeminen 24t hyl/hyv
4. Suoritus: Opintojakson tentti 1t, 0-K5
Failed (0)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
Hylätty suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa alle 50% kokonaispisteistä
Assessment criteria, satisfactory (1-2)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
T1-T2 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 50-69% kokonaispisteistä
Assessment criteria, good (3-4)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
H3-H4 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa 70-89% kokonaispisteistä
Assessment criteria, excellent (5)
Sisällöt:
- Yrittäjämäinen asenne ja yrittäjänä toimiminen
- Yrittäjyys sosiaali ja terveys sekä kasvatusalalla
- Innovaatiot ja tuotekehitystoiminta
- Liiketoimintasuunnitelma
- Yrittäjän perustiedot ja taidot
K5 suoritus
- Opiskelija saavuttaa edellä mainituista teemoista tentin arviointitilanteessa vähintään 90% kokonaispisteistä
Further information
Opintojaksoon liittyvät mahdolliset tarkentuvat ohjeet toteutuksen aikana löytyvät Itsin kurssin yleiskatsauksesta.