Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship (5 op)
Toteutuksen tunnus: TH00CK44-3022
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
02.12.2024 - 02.05.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
- Ajoitus
-
10.02.2025 - 31.05.2025
Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Sairaanhoito
- Opetuskielet
- englanti
- Koulutus
- Sairaanhoitajakoulutus
- Opettajat
- Riikka Teuri
- Mirka Toivonen
- Ryhmät
-
MSHSS24ASairaanhoitajakoulutus, Salo, monimuoto, S24
- Opintojakso
- TH00CK44
Toteutuksella on 3 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 10 t 0 min.
Aika | Aihe | Tila |
---|---|---|
Pe 02.05.2025 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3022 |
ICT_C2033_2034
Teoriatila muunto
|
To 22.05.2025 klo 10:00 - 12:00 (2 t 0 min) |
Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3022 |
SAL_1056d_Demi
Demi avo muunto
|
Pe 30.05.2025 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Sustainable and Client-Oriented Social and Health Care Services and the Basics of Entrepreneurship TH00CK44-3022 |
SAL_1056d_Demi
Demi avo muunto
|
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Sisällön jaksotus
- Terveys, terveysriskit ja terveyden edistäminen
- Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä
- Perustiedot kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa
- Sisäinen yrittäjyys
- Yrittäjyys terveydenhuollossa
Tavoitteet
SUSTAINABLE CLIENT-ORIENTED SOCIAL AND HEALTH SERVICES AND THE BASICS OF ENTRPREUNERSHIP 5 CR KASOTY
The study unit is arranged entirely in English
Objectives
The student will
• be aware of the state of health and well-being in Finland and the factors affecting them.
• understand the structure of the Finnish social and healthcare service system.
• understand the principles of a sustainability in healthcare system
• recognise ecologically, socially, culturally and economically sustainable development as part of their work and act responsibly as professionals and members of society.
• know how to use information related to their field to find, implement and establish sustainable solutions and operating models.
• understand sustainability challenges, their interdependencies and many aspects of issues and problems.
• know the basics of intrapreneurship and entrepreneurship in healthcare sector
Sisältö
Contents
• Health and health risks and health promotion
• Finnish social and healthcare service system (2 ECTS as an online course)
• Basic knowledge of sustainable development and responsibility and their implementation in the social and health sector
• Intrapreneurship
• Entrepreneurship in health care
Oppimateriaalit
Suositeltava oppimateriaali on linkkeinä tai lähteinä Itslearningissä.
Opetusmenetelmät
Läsnäolovelvollisuus seuraaviin oppimistilanteisiin:
- portfoliotyöskentely
- learning cafe
- posterikävely
- liiketoimintasuunnitelma työpaja
Kansainvälisyys
Tiimityöskentely
Itsenäinen työskentely
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yhteensä 135 h, josta
- 54 h Sosiaali ja terveyspalvelujärjestelmä (verkkokurssi)
- 27 h yrittäjyyden perusteet
- 54 h kestävä kehitys terveydenhuollossa
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
HYLÄTTY:
Jättää annetut tehtävät tekemättä.
Tehtävien vastauksissa ei ole tunnistettavissa jäsentelyä, vaan sisällössä on irrallisia, toisiinsa liittymättömiä yksittäisiä poimintoja.
Tehtävien sisältö ei vastaa kysymykseen tai käsitteiden käyttö on virheellistä. Lähteet ovat yksipuolisia tai ne ovat epäluotettavia, tai lähteitä ei ole käytetty ollenkaan.
HYVÄKSYTTY:
Tehtävien sisältö osoittaa perusteellista asian hallintaa, joka on selkeästi rajattu tehtävänanto huomioiden.
Vastaus osoittaa monipuolista käsitteiden hallintaa. Asiat ilmaistaan täsmällisesti ja perustellaan monipuolisesti ja kriittisesti.
Lähteet ovat ajantasaisia ja luotettavia. Lähteiden viittaukset on tehty huolellisesti ohjeistusten mukaisesti.