Skip to main content

Thesis, implementationLaajuus (10 cr)

Code: 5021151

Credits

10 op

Objective

Opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä.
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla jatehdä itsenäisiä ratkaisuja.
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen.
- työskennellä sekä itsenäisestiettä ryhmän jäsenenä.

Content

Oinnäytetyön tiedon hankinta, kokeellinen toteutus ja väliraportti..

Enrollment

02.12.2024 - 31.12.2025

Timing

01.01.2025 - 31.12.2025

Number of ECTS credits allocated

10 op

Mode of delivery

Contact teaching

Teaching languages
  • Finnish
Degree programmes
Teachers
  • Taina Hovinen
Groups
  • MKEMIK22

Objective

Opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä.
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla jatehdä itsenäisiä ratkaisuja.
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen.
- työskennellä sekä itsenäisestiettä ryhmän jäsenenä.

Content

Oinnäytetyön tiedon hankinta, kokeellinen toteutus ja väliraportti..

Evaluation scale

H-5

Enrollment

02.12.2024 - 31.12.2025

Timing

01.01.2025 - 31.07.2025

Number of ECTS credits allocated

10 op

Mode of delivery

Contact teaching

Campus

Lemminkäisenkatu

Teaching languages
  • Finnish
Seats

0 - 50

Degree programmes
  • Degree Programme in Biotechnology and Chemical Engineering
Teachers
  • Taina Hovinen
Groups
  • PBIOKES22Bio
    PBIOKES22Bio
  • PBIOKES22Elintarvike
    PBIOKES22Elintarvike
  • PBIOKES22Materiaali
    PBIOKES22Materiaali
  • PBIOKES22

Objective

Opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä.
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla jatehdä itsenäisiä ratkaisuja.
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen.
- työskennellä sekä itsenäisestiettä ryhmän jäsenenä.

Content

Oinnäytetyön tiedon hankinta, kokeellinen toteutus ja väliraportti..

Evaluation scale

H-5

Enrollment

01.04.2024 - 30.05.2025

Timing

01.08.2024 - 30.05.2025

Number of ECTS credits allocated

10 op

Mode of delivery

Contact teaching

Campus

Lemminkäisenkatu

Teaching languages
  • Finnish
Degree programmes
  • Degree Programme in Biotechnology and Chemical Engineering
Teachers
  • Taina Hovinen
Groups
  • PBIOKES21
  • PBIOKES21materiaali
    PBIOKES21materiaali
  • PBIOKES21Bio
    PBIOKES21Bio
  • PBIOKES21elintarvike
    PBIOKES21elintarvike

Objective

Opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä.
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla jatehdä itsenäisiä ratkaisuja.
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen.
- työskennellä sekä itsenäisestiettä ryhmän jäsenenä.

Content

Oinnäytetyön tiedon hankinta, kokeellinen toteutus ja väliraportti..

Evaluation scale

H-5

Enrollment

02.12.2023 - 31.10.2024

Timing

01.01.2024 - 31.12.2024

Number of ECTS credits allocated

10 op

Mode of delivery

Contact teaching

Campus

Lemminkäisenkatu

Teaching languages
  • Finnish
Degree programmes
Teachers
  • Taina Hovinen
  • Kari Haajanen
  • Jani Pelkonen
Groups
  • MKEMIK21

Objective

Opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä.
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla jatehdä itsenäisiä ratkaisuja.
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen.
- työskennellä sekä itsenäisestiettä ryhmän jäsenenä.

Content

Oinnäytetyön tiedon hankinta, kokeellinen toteutus ja väliraportti..

Evaluation scale

H-5

Enrollment

02.07.2023 - 30.12.2024

Timing

01.08.2023 - 31.12.2024

Number of ECTS credits allocated

10 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Engineering and Business

Teaching languages
  • Finnish
Degree programmes
  • Degree Programme in Biotechnology and Chemical Engineering
Teachers
  • Taina Hovinen
  • Kari Haajanen
  • Jani Pelkonen
Groups
  • PBIOKES20
  • PBIOKES20elintarvike
    PBIOKES20elintarvike
  • PBIOKES20materiaali
    PBIOKES20materiaali
  • PBIOKES20bio
    PBIOKES20bio

Objective

Opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä.
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla jatehdä itsenäisiä ratkaisuja.
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen.
- työskennellä sekä itsenäisestiettä ryhmän jäsenenä.

Content

Oinnäytetyön tiedon hankinta, kokeellinen toteutus ja väliraportti..

Evaluation scale

H-5

Enrollment

02.08.2023 - 30.04.2024

Timing

01.09.2023 - 31.05.2024

Number of ECTS credits allocated

10 op

Mode of delivery

Contact teaching

Campus

Lemminkäisenkatu

Teaching languages
  • Finnish
Degree programmes
Teachers
  • Taina Hovinen
  • Kari Haajanen
  • Jani Pelkonen
Groups
  • MKEMIS20

Objective

Opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä.
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla jatehdä itsenäisiä ratkaisuja.
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen.
- työskennellä sekä itsenäisestiettä ryhmän jäsenenä.

Content

Oinnäytetyön tiedon hankinta, kokeellinen toteutus ja väliraportti..

Evaluation scale

H-5

Enrollment

01.06.2022 - 30.12.2023

Timing

01.01.2023 - 30.12.2023

Number of ECTS credits allocated

10 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Engineering and Business

Teaching languages
  • Finnish
Degree programmes
Teachers
  • Patric Granholm
  • Jani Pelkonen
Teacher in charge

Patric Granholm

Groups
  • MKEMIS19

Objective

Opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä.
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla jatehdä itsenäisiä ratkaisuja.
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen.
- työskennellä sekä itsenäisestiettä ryhmän jäsenenä.

Content

Oinnäytetyön tiedon hankinta, kokeellinen toteutus ja väliraportti..

Evaluation scale

H-5

Enrollment

01.05.2022 - 30.12.2023

Timing

01.08.2022 - 31.12.2023

Number of ECTS credits allocated

10 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Engineering and Business

Teaching languages
  • Finnish
Degree programmes
  • Degree Programme in Biotechnology and Chemical Engineering
Teachers
  • Jani Pelkonen
Groups
  • PBIOKES19
  • PBIOKES19A
    PBIOKES19A
  • PBIOKES19materiaali
    PBIOKES19materiaali
  • PBIOKES19elintarvike
    PBIOKES19elintarvike
  • PBIOKES19B
    PBIOKES19B
  • PBIOKES19bio
    PBIOKES19bio

Objective

Opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä.
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla jatehdä itsenäisiä ratkaisuja.
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen.
- työskennellä sekä itsenäisestiettä ryhmän jäsenenä.

Content

Oinnäytetyön tiedon hankinta, kokeellinen toteutus ja väliraportti..

Evaluation scale

H-5

Enrollment

02.12.2021 - 31.12.2022

Timing

01.01.2022 - 31.12.2023

Number of ECTS credits allocated

10 op

Mode of delivery

Contact teaching

Campus

Lemminkäisenkatu

Teaching languages
  • Finnish
Teachers
  • Sari Loppela-Rauha
  • Taina Hovinen
  • Mika Jokinen
  • Hanna Hänninen
  • Mari Ketola
  • Juha Nurmio
  • Eija Kulju
  • Liisa Lehtinen
  • Kari Haajanen
  • Jani Pelkonen
  • Sari Airenne
  • Raimo Pärssinen
Groups
  • PPROMS18B
  • PPROMS18A
  • PPROMS18

Objective

Opiskelija osaa
- soveltaa ammatillisia tietojaan ja taitojaan alaan liittyvässä asiantuntijatehtävässä.
- käyttää menetelmiä tarkoituksenmukaisella tavalla jatehdä itsenäisiä ratkaisuja.
- työskennellä innovatiivisesti, johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aikataulussa pysyen.
- työskennellä sekä itsenäisestiettä ryhmän jäsenenä.

Content

Oinnäytetyön tiedon hankinta, kokeellinen toteutus ja väliraportti..

Evaluation scale

H-5