Bio- ja elintarvikeprosessitLaajuus (10 op)
Opintojakson tunnus: 5021105
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 10 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa kuvata erilaisten bio- ja elintarvikeprosessien erityispiirteitä ja osaa valita ja mitoittaa eri prosesseille tarvittavia valmistus- ja analyysilaitteita. Hän osaa käyttää suunnittelussa CAD-ohjelmia ja osaa hyödyntää prosessiosaamista teknologiansiirtohankkeissa, ohjauksen ja analyysien suunnittelussa ja siirtämisessä tuotantomittakaavan.
Sisältö
Opintojaksolla käsitellään bio- ja elintarvikeprosessien erityispiirteitä ja niihin liittyviä prosessi- ja analyysilaitteitasekä mittausmenetelmiä. Opintojakso toteutetaan englanniksi yhteisopettajuutena niin, että mukana on sekä prosessitekniikan että englannin kielen ja viestinnän opettaj(i)a.