Siirry suoraan sisältöön

Vastuullinen esihenkilötyö (5op)

Opintojakson tunnus: KH00DM91

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa:
- kuvailla matkailu- ja ravintola-alan erityispiirteiden vaikutusta johtamiseen
- ottaa huomioon henkilöstön osallistamisen merkityksen esihenkilötyössä
- soveltaa käytäntöön työsuhteeseen liittyviä, osapuolten oikeuksia ja velvollisuuksia koskevia lainsäännöksiä
- johtaa monimuotoista ja -kulttuurista työympäristöä

Sisältö

- Esimiehen eri roolit ja tehtävät organisaatiossa
- Työlainsäädäntö, TES ja henkilöstöresursointi
- Yhteistyö, kohtaamiset ja ryhmäilmiöt
- Työnantajamielikuvan vaikutukset
- Hyvä henkilöstöjohtaminen ja organisaation menestys
- Rekrytointi ja perehdyttäminen
- Osaamisen johtaminen ja kehittäminen
- Työhyvinvoinnin johtaminen
- Monikulttuurinen työyhteisö

Siirry alkuun