Yrittäjyysosaaminen sosiaali- ja terveysalallaLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: C-02467-SH00EU95
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- suomi
- Korkeakoulu
- Hämeen ammattikorkeakoulu
Osaamistavoitteet
Yrittäjyysosaaminen -opintojakson suoritettuasi: - Ymmärrät sisäisen yrittäjyyden idean ja osaat johtaa itseäsi - Omaat perusedellytykset toimia terveys- ja sosiaalialan itsenäisenä yrittäjänä - Ymmärrät potilasturvallisuusraporttien käytön osana yrityksen laadunvalvontaa ja osaat kehittää omaa toimintaasi niiden perusteella - Ymmärrät verkostotyöskentelyn merkityksen yrittäjyyden osana - Hallitset kustannustietoisuuden periaatteet ja toimit taloudellisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaan
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija - Kuvaa sisäisen yrittäjyyden idean ja itsensä johtamisen periaatteita. - Tunnistaa erilaisia yritysmuotoja sosiaali- ja terveysalalla ja niihin liittyviä alan erityispiirteitä. - Tunnistaa erilaisia potilasturvallisuusraportteja ja niiden käyttöä osana yrityksen laadunvalvontaa. - Kuvaa yrittäjän toimintaverkostoja. - Tunnistaa kustannustietoisuuden ja taloudellisesti kestävän kehityksen periaatteita.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija - Osaa tuoda esiin toiminnassaan sisäisen yrittäjyyden ideaa ja johtaa itseään. - Tuntee erilaisten yritysmuotojen soveltuvuuden sosiaali- ja terveysalalle ja osaa ottaa huomioon niihin liittyvät alan erityispiirteet. - Perustellen kuvaa erilaisten potilasturvallisuusraporttien käytön osana yrityksen laadunvalvontaa. - Kuvaa monipuolisesti verkostotyöskentelyä yrittäjyyden osana. - Kuvaa monipuolisesti kustannustietoisuuden ja taloudellisesti kestävän kehityksen periaatteita ja osaa huomioida niitä työskentelyssään.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija - Osaa soveltaa sisäisen yrittäjyyden ideaa ja johtaa työtään itseohjautuvasti. - Osaa vertailla erilaisia sosiaali- ja terveysalalle sopivia yritysmuotoja ja yhdistää niihin alan erityispiirteet. - Osaa soveltaa erilaisia potilasturvallisuusraportteja osana yrityksen laadunvalvontaa. - Soveltaa verkostotyöskentelyä monipuolisesti yrittäjyyden osana. - Soveltaa perustellen kustannustietoisuuden ja taloudellisesti kestävän kehityksen periaatteita omassa työskentelyssään.