Bio- ja elintarvikeprosessit 5021105-1001 07.01.2016-20.05.2016 10 op(NPROMS14)+-
Vastuuopettaja
Mika Jokinen, Liisa Lehtinen, Juha Nurmio
Opetuskieli
Suomi
Ajoitus
07.01.2016 - 20.05.2016
Ryhmä(t)
NPROMS14
Opiskelijamäärä (min - max)
20 - 80
Vastuuyksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Koulutus
Prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus
Toimipiste
Kupittaan kampus
TKI-osuus
5.00 op
Verkko-opetuksen osuus
10.00 op
Arviointiasteikko
H-5
Opintojakson osaamistavoitteet
Opiskelija osaa kuvata erilaisten bio- ja elintarvikeprosessien erityispiirteitä ja osaa valita ja mitoittaa eri prosesseille tarvittavia valmistus- ja analyysilaitteita. Hän osaa käyttää suunnittelussa CAD-ohjelmia ja osaa hyödyntää prosessiosaamista teknologiansiirtohankkeissa, ohjauksen ja analyysien suunnittelussa ja siirtämisessä tuotantomittakaavan.
Opintojakson sisältö
Opintojaksolla käsitellään bio- ja elintarvikeprosessien erityispiirteitä ja niihin liittyviä prosessi- ja analyysilaitteitasekä mittausmenetelmiä. Opintojakso toteutetaan englanniksi yhteisopettajuutena niin, että mukana on sekä prosessitekniikan että englannin kielen ja viestinnän opettaj(i)a.