Tapahtumatuotanto (15 op)
Toteutuksen tunnus: KH00BG98-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
01.12.2018 - 30.04.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
31.12.2018 - 03.01.2020
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 - 15
- Lähiosuus
- 15 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Tekniikka ja liiketoiminta
- Toimipiste
- Kupittaan kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Liiketalouden koulutus
- Opettajat
- Emmanuel Querrec
- Marita Nummi-Wikström
- Maria Välivirta Havia
- Päivi Killström
- Marianne Renvall
- Ryhmät
-
PLIITS17BAPLIITS17BA
- Opintojakso
- KH00BG98
Arviointiasteikko
H-5
Sisällön jaksotus
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Tavoitteet
Opiskelija osaa tavoitteellisesti suunnitella ja toteuttaa tapahtuman.
Opiskelija osaa määrittää kohderyhmiä ja valita kohderyhmälle soveltuvat markkinointitoimenpiteet ja –kanavat. Opiskelija hankkii tapahtumalle tarvittavat sidosryhmät ja yhteistyökumppanit. Opiskelija osaa toteuttaa projektin käytännön reunaehtojen mukaisesti ja tuottaa tapahtumaan asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Opiskelija osaa hoitaa tapahtuman taloudellisen ohjauksen.
Sisältö
Tapahtuman suunnittelu, projektinhallinta, tuotantoprosessi ja tapahtuman toteuttaminen.
Opetusmenetelmät
Opiskelija järjestää tapahtuman tiimityönä opintojaksotavoitteiden mukaisesti. Opiskelija osallistuu tapatuman ideointiin, suunnitteluun, tuotantoprosessiin, toteutukseen ja jälkimarkkinointiin. Opiskelija hoitaa tapahtuman järjestämisprojektissa hänelle sovitut vastuut ja tehtävät.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opiskelija osoittaa oppimistaan koko opintojakson ajan osuuskunnassaan ja BisnesAkatemiassa. Opiskelija täydentää tarvittaessa portfoliotaan ja raportointiaan.
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
Opintojakso toteutetaan BisnesAkatemiassa joko oman osuuskunnan projektina tai asiakkaan toimeksiannosta. BisnesAkatemiassa käytetään nelivetomallia, johon kuuluvat treenit, projektit, lukeminen sekä oppimissopimus.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelija pitää kirjaa työtuntinsa tuntikirjanpitoon. Opintopisteet päätetään tehdyn tuntimäärän ja saavutettujen tuotosten perusteella. Opintoon tulee sisältyä myös riittävä määrä kirjallisuuden lukemista ja tiedonhankintaa.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija saa palautetta toiminnastaan asiakkailta, vertaisiltaan sekä valmentajalta. Hän tekee myös jatkuvaa itsearviointia ja reflektointia toiminnastaan. Arviointi kohdistuu opiskelijan toimintaan tiimissä ja projekteissa. Opiskelija laatii portfolion toiminnastaan ja tuotoksistaan sekä kirjoittaa reflektioraportin. Portfolio pitää sisällään hänen tuntikirjanpitonsa, kirjareflektionsa sekä tuotoksia toiminnasta (dokumentteja, raportteja, kuvia, linkkejä, videoita, ym.). Opiskelija vakuuttaa portfoliollaan ja raportillaan osaamisensa ja oppimisensa.
Hylätty (0)
Opiskelija ei täytä hyväksytyn kriteereitä.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Arvosana hyväksytty (1-2), opiskelija osaa
- huomioida asiakastarpeet ja -vaatimukset sekä markkinatilanteen
- tuottaa tapahtuman asiakkaalle tarjottavaksi
- tekee tiimissä työtä tavoitteiden eteen
- osaa toimia talousarvion mukaisesti
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Arvosana hyvä (3-4), opiskelija osaa
-kehittää tapahtumaa ammattimaisesti
- osaa kehittää toimivat asiakaskohtaamiset
- määritellä palvelun sisällön ja rakenteen markkinoille sopivaksi
-tuottaa tapahtuman ja hyödyntää asiakaspalautetta tapahtuman edelleen kehittämisessä
- löytää parannusideoita ja poikkeamia toiminnasta, ja kykenee ratkaisemaan asiat yhdessä tiimin kanssa
- soveltaa hinnoittelun keinoja tapahtuman tuottamisessa
- tekee aktiivisesti työtä tavoitteiden eteen
- osaa ohjata taloutta aktiivisesti
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Arvosana kiitettävä (5), opiskelija osaa
- kehittää tapahtumaa ammattimaisesti ja uudistaen
- palautteen, markkinareaktioiden ja analysoinnin avulla osaa tuottaa tapahtuman markkinoille sopivaksi
- kaupallistaa ja myy tapahtuman osa-alueita
- on valmis ottamaan riskejä, ja panostamaan osaamistaan ja voimavarojaan sekä muuttamaan toimintaansa muuttuvan toimintaympäristön mukaan
Lisätiedot
Tarkoitettu BisnesAkatemian osuuskunnissa työskenteleville opiskelijoille.