Skip to main content

Bachelor's thesis (25 cr)

Code: 2081152-3006

General information


Enrollment
02.12.2018 - 31.12.2018
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.01.2019 - 07.06.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
25 cr
Local portion
25 cr
Mode of delivery
Contact learning
Unit
Arts Academy
Campus
Kupittaa Campus
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Degree Programme in Media Arts
Teachers
Pirita Juppi
Vesa Kankaanpää
Johanna Ailio
Jussi Kokkola
Pia Oförsagd
Johanna Vaaherkumpu
Teacher in charge
Pirita Juppi
Course
2081152
No reservations found for realization 2081152-3006!

Evaluation scale

H-5

Content scheduling

Journalismin opiskelijoiden opinnäyteseminaarien ajat löytyvät Optimasta: Opinnäytetyö_JOU_2018-19

Objective

In bachelor's thesis student uses independently methods and skills learnt during the studies to research and develop practises and / or artistic / media productions.

Content

- an artistic or other media-related production
- written thesis seminars and opposing other students
- maturity examination

Teaching methods

Itsenäinen työskentely opinnäytetyön parissa, oman opinnäytetyön esittely eri vaiheissa sekä toisen opiskelijan työn opponointi opinnäyteseminaareissa, yksilöohjaus tarvittaessa (Skype, sähköposti, sovitut tapaamiset) sekä ryhmäohjaus opinnäyteseminaarin muodossa.

Student workload

- Opinnäytetyö (toiminnallinen osa ja kirjallinen raportti)
- Opinnäytetyön esittely opinnäyteseminaarissa seuraavissa vaiheissa: opinnäytesuunnitelma, väliversio, esitarkastusversio, valmis työ
- Toisen opiskelijan opinnäytetyön opponointi kahdessa seminaarissa (väliversio, esitarkastusversio)
- Kypsyysnäyte (mediatiedote valmiin opinnäytetyön pohjalta)

Evaluation methods and criteria

Opinnäytetyön arviointi perustuu valmiisen opinnäytetyöhön (kirjallinen opinnäytetyö sekä mahdollinen produktio eli tuoteosa / taiteellinen osa) sekä opinnäyteprosessiin (esim. työn esittely seminaareissa ja muu prosessiin liittyvä viestintä).

Opinnäytetyö arvioidaan asteikolla 1-5, soveltaen Turun AMK:n yleisiä opinnäytetyön arviointikriteereitä. Mikäli työssä on erillinen produktio-osa, siitä annetaan oma arvosana ja opinnäytetyön kokonaisarvosana muodostuu kirjallisen osan ja tuoteosan keskiarvosta.

Kypsyysnäyte arvioidaan hyväksytty/hylätty.

Further information

Opinnäytetyöprosessiin liittyvät ohjeistukset sekä opinnäyteversioiden palautuslaatikot löytyvät Optimasta (Opinnäytetyö_JOU_2018-19).

Go back to top of page