Business Management Cases (5 cr)
Code: KH00BS61-3001
General information
- Enrollment
- 01.12.2021 - 23.01.2022
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 10.01.2022 - 15.05.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Contact learning
- Unit
- Engineering and Business
- Teaching languages
- Finnish
- English
- Degree programmes
- Degree Programme in Professional Sales
- Degree Programme in Industrial Management Engineering
- Teachers
- Harri Lappalainen
- Sanna Vauranoja
- Jaakko Haltia
- Scheduling groups
- Pienryhmä A (Size: 24 . Open UAS : 0.)
- Pienryhmä B (Size: 24 . Open UAS : 0.)
- Pienryhmä C (Size: 20 . Open UAS : 0.)
- Small groups
- Pienryhmä 1
- Pienryhmä 2
- Pienryhmä 3
- Course
- KH00BS61
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
Kurssi alkaa ennakkotehtävällä. Lukekaa e-kirja:
Case Study Handbook, Revised Edition: A Student's Guide
Ebscon eBook Collection Finnassa: https://turkuamk.finna.fi/Record/turkuamk_electronic.993290237205970
Lähiopetus lakaa yhteisellä lähikerralla 17.1. alkavalla viikolla. Osallistujat jaetaan pienempii ryhmiin, joilla on casetapaamisia kahden viikon välein.
Objective
Having completed the course the student
- finds out different solution options to complex business cases
- is able to evaluate options compared to objectives set for the solution
- is able to choose and justify the best solution
Materials
Case Study Handbook, Revised Edition: A Student's Guide
Ebscon eBook Collection Finnassa: https://turkuamk.finna.fi/Record/turkuamk_electronic.993290237205970
Casetapaamisilla annetut case -tehtävät.
Teaching methods
Caseoppiminen eli pienryhmissä työstetään erilaisia liiketalouteen ja myyntiin liittyviä casejä, analysoidaan tärkeimmät haasteet, etsitään niihin mahdollisia ratkaisuja sekä esitellään tiimin mielestä paras ratkaisu perusteluineen.
Student workload
8 caseä, joista kustakin max. 20 pistettä (analyysi + esitys)
Evaluation methods and criteria
Osallistuminen ryhmätyöskentelyyn ja tapaamiskerroille.