Product Development and Analytics (5 op)
Toteutuksen tunnus: TE00BV68-3002
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.06.2022 - 02.09.2022
Ajoitus
29.08.2022 - 16.12.2022
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Toimipiste
Kupittaan kampus
Opetuskielet
- Suomi
- Englanti
Koulutus
- Prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus
Opettaja
- Eija Kulju
- Piritta Saipa
Ryhmät
-
PBIOKES20Bio- ja kemiantekniikan koulutus
-
PBIOKES20elintarvikePBIOKES20elintarvike
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa elintarvikkeiden tuotekehitysprosessia sekä kustannustehokkuutta ja -laskentaa. Opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat elintarvikkeen tuotekehitysprojektin sekä tuotteelle kuluttajatutkimuksen. Opiskelija osaa kuvata aistien toimintaa sekä osaa järjestää aistinvaraisen arvioinnin.
Sisältö
- Elintarvikkeen tuotekehitysprosessi
- Tuotekehityksen merkitys yritykselle
- Tuotekehitysprojekti cdio-periaatteiden mukaisesti
- Aistinvarainen arviointi sekä aistinvaraisen arvioinnin testien järjestäminen
Oppimateriaalit
The course will be held in English. Students gather their own material. Material delivered during lessons is in Its Learning
Opetusmenetelmät
Project based learning, task based learning, research, literature study, web based material, individual learning, laboratory work,
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
No exam.
Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys
International studies, Team learning, Co-teaching, Based on working-life needs, Project work, Digi-learning
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
For individual implementation, please contact Eija Kulju.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Project plan, project reporting, Learning Cafe, Laboratory work, demonstrations, Final report and exhibition
The students measure their workload by keeping record of working hours. Total hours 5 x 26,7 h.
Sisällön jaksotus
Starting info week 36 Wed 7.9.22
Week 37 assignment
Weekly meetings 36-50
Final presentations week 49
The participants will develope a food product from a chosen raw material. The group work is done from industry's view. They will participate in product development lessons held by RDI personnel from the industry.
During the course participants will learn about consumer research, product development, cost of different food processes considering sustainable development and it's principles. Course is implemented together with material technology, business and University of Turku.
Viestintäkanava ja lisätietoja
The course consists of product development, laboratory and groupwork. Therefore, the participation is oblicatory.
Arviointiasteikko
H-5
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
The assessment is based on Project working and reports.
The criteria of assessments can be found from Its Learning or laboratory's intra.