Siirry suoraan sisältöön

Product Development and Analytics (5 op)

Toteutuksen tunnus: TE00BV68-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.06.2022 - 02.09.2022

Ajoitus

29.08.2022 - 16.12.2022

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Tekniikka ja liiketoiminta

Toimipiste

Kupittaan kampus

Opetuskielet

  • Suomi
  • Englanti

Koulutus

  • Prosessi- ja materiaalitekniikan koulutus

Opettaja

  • Eija Kulju
  • Piritta Saipa

Ryhmät

  • PBIOKES20
    Bio- ja kemiantekniikan koulutus
  • PBIOKES20elintarvike
    PBIOKES20elintarvike

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata ja soveltaa elintarvikkeiden tuotekehitysprosessia sekä kustannustehokkuutta ja -laskentaa. Opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat elintarvikkeen tuotekehitysprojektin sekä tuotteelle kuluttajatutkimuksen. Opiskelija osaa kuvata aistien toimintaa sekä osaa järjestää aistinvaraisen arvioinnin.

Sisältö

- Elintarvikkeen tuotekehitysprosessi
- Tuotekehityksen merkitys yritykselle
- Tuotekehitysprojekti cdio-periaatteiden mukaisesti
- Aistinvarainen arviointi sekä aistinvaraisen arvioinnin testien järjestäminen

Oppimateriaalit

The course will be held in English. Students gather their own material. Material delivered during lessons is in Its Learning

Opetusmenetelmät

Project based learning, task based learning, research, literature study, web based material, individual learning, laboratory work,

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

No exam.

Pedagogiset toimintatavat ja kestävä kehitys

International studies, Team learning, Co-teaching, Based on working-life needs, Project work, Digi-learning

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

For individual implementation, please contact Eija Kulju.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Project plan, project reporting, Learning Cafe, Laboratory work, demonstrations, Final report and exhibition
The students measure their workload by keeping record of working hours. Total hours 5 x 26,7 h.

Sisällön jaksotus

Starting info week 36 Wed 7.9.22
Week 37 assignment
Weekly meetings 36-50
Final presentations week 49


The participants will develope a food product from a chosen raw material. The group work is done from industry's view. They will participate in product development lessons held by RDI personnel from the industry.
During the course participants will learn about consumer research, product development, cost of different food processes considering sustainable development and it's principles. Course is implemented together with material technology, business and University of Turku.

Viestintäkanava ja lisätietoja

The course consists of product development, laboratory and groupwork. Therefore, the participation is oblicatory.

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

The assessment is based on Project working and reports.
The criteria of assessments can be found from Its Learning or laboratory's intra.