Siirry suoraan sisältöön

Food Project (5op)

Toteutuksen tunnus: TE00BR60-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
10.12.2022 - 08.01.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
06.03.2023 - 28.04.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Tekniikka ja liiketoiminta
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Bio- ja kemiantekniikan koulutus
Opettajat
Eija Kulju
Piritta Saipa
Ryhmät
PBIOKES20elintarvike
PBIOKES20elintarvike
Opintojakso
TE00BR60

Toteutukselle Food Project TE00BR60-3004 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa:
• hankkia tietoa elintarvikeprojektista (esim. projektin vaatima teoria, työmenetelmät, työturvallisuus)
• toimia laboratoriossa elintarvikeprojektin vaatimalla tavalla (hygienia, toiminta tuotekehityskeittiössä)
• työskennellä projektin jäsenenä ja osaa suunnitella työnsä ajankäytön
• soveltaa teoriaa käytännön ongelmien ratkaisemiseen
• toimia tutkimus- ja kehittämishankkeissa sekä esitellä projektin etenemistä
• raportoida asianmukaisella tavalla projektin eri vaiheissa

Sisältö

Työn vaatima:
• projektisuunnitelma
• teoria (määritellään opintojakson alussa)
• työmenetelmät
• laadukkaan tuloksen vaatimat toimenpiteet (koejärjestelyjen ja tilastollisen tuloksen tulkinnan vaatimukset)
• raportointi ja viestintä (suullinen ja kirjallinen)
• ajankäytön seuranta

Siirry alkuun